Finala Românii au talent 2023. Ei sunt cei 11 concurenți care luptă pentru premiul de 120.000 de euro!

#Românii au talent

Cele două semifinale de la Românii au Talent deja au trecut, iar doar puțin timp ne mai desparte de marea finală și de aflarea câștigătorului din acest an! Vineri seară, românii își pot urmări concurentul favorit pentru o ultimă prestație pe scena de la PRO TV, iar votul publicului va decide cine va ridica marele premiu de 120.000 de euro al acestei ediții din Românii au Talent!

Astăzi are loc marea finală de la Românii au Talent / FOTO: PRO TV
Astăzi are loc marea finală de la Românii au Talent / FOTO: PRO TV

Cele două semifinale de la Românii au Talent au fost pline de suspans, emoție și lacrimi, atât pentru concurenți cât și pentru cei de acasă. Deja doar câteva ore ne mai despart de marea finală, în care publicul își va putea vota concurentul favorit. Premiul din acest an este de 120.000 de euro, iar cine va reuși să devină marele câștigător ține acum de votul publicului.

Dacă aveți nevoie să vă reamintim cine sunt marii finaliști, ei bine, putem începe cu talentatul pianist Albert Gugulan. În vârstă de doar 17 ani, tânărul din Buzău a impresionat atât juriul cât și publicul cu performanța sa la pian, el spunând că provine dintr-o familie cu înclinație muzicală. În timp ce mama sa este solistă vocală, tatăl lui Albert Gulugan cântă la acordeon, iar străbunicul său a fost un violonist cunoscut.

Tânăra Bianca Avram are doar 16 ani, dar a reușit să uimească întreaga țară cu talentul ei la dans contemporan. Ea spune că făcut și gimnastică vreme de un an, iar acum visează să ajungă coreograf. Grupul Monique Family a reușit să ajungă în marea finală tot cu un număr spectaculos de dans, reprezentând cu succes șocala de dans cu același nume, „Monique”.

Tânărul Oleg Spînu, în vârstă de doar 15 ani, a uimit România tot prin talentul său muzical. Originar din Republica Moldova, el cântă la mai multe instrumente muzicale, reușind deja să își facă un renume atât în țara natală, cât și în România, potrivit tvmania.ro.

Cine sunt finaliștii de la Românii au Talent

Sandip Brahamin a ajuns în finală cu numărul său de dans
Sandip Brahamin a ajuns în finală cu numărul său de dans

Rareș Prisacariu a reușit la doar 7 ani ai săi să uimească România prin ușurința cu care a recitat diverse opere literare. El chiar a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș.

Olya (10 ani) și Valera (15 ani) au avut un număr incredibil de dans aerian, reușind să o impresioneze, prin talentul lor, atât de mult pe Andra, încât aceasta le-a oferit Golden Buzz.

Taheira Sașa a uimit printr-un număr impresionant de acrobație, considerat atât de bun de către Dragoș Bucur, încât acesta a apăsat pe butonul care a trimis-o pe tânăra de doar 13 ani direct în semifinale.

Sara Piliego a reușit să ajungă direct în semifinale după ce a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete, pentru numărul uimitor de dans contemporan. Originară din Italia, tânăra în vârstă de doar 12 ani locuiește în România și face balet de 5 ani.

Sandip Brahamin a reușit să se califice în marea finală cu numărul său de dans. Tânărul în vârstă de 22 de ani spune că a învățat singur să danseze, iar acum nu își mai poate imaginea viața sa fără dans.

În vârstă de doar 18 ani, Eduard Dragu a ajuns în finală datorită numărului său incredibil la pian. Nevoit să facă 6 ani de terapie după ce a fost diagnosticat cu autism infantil, el a cântat perfect la pian după ce mama lui a cumpărat unul, iar tânărul nu s-a apropiat vreme de 4 luni de el.

În vârstă de doar 11 ani, Carina Veghiu speră să câștige marele premiu, după ce performanța ei muzicală a adus-o în finală. Ea a primit un Golden Buzz de la Andi Moisescu, care a dus-o direct în semifinale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net