Finala Românii au talent. Sandip Brahamin a câștigat premiul de originalitate. Andi Moisescu: „Face niște fețe, gagiul”

Ultima actualizare:

Marea finală de la „Românii au Talent” este în toi, iar cei 11 concurenți rămași în concurs urcă pe scenă plini de emoție și ambiție, dorind să pună mâna pe premiul pus în joc de PRO TV. Însă în această seară, concurenții au avut la dispoziție și premiul pentru originalitate, iar marele câștigător din acest an este nimeni altul decât Sandip Brahamin!

Sandip Brahamin a câștigat premiul de originalitate / captură: PRO TV
Sandip Brahamin a câștigat premiul de originalitate / captură: PRO TV

Tânărul în vârstă de doar 22 de ani vine din India, iar în această seară, talentul lui incredibil la dans, alături de carisma de care dă dovadă, i-au asigurat premiul de originalitate la sezonul 13 din „Românii au Talent”! El va lua acasă suma de 10.000 de euro, iar Sandip Brahamin are, în continuare, șansa de a se bucura și de marele premiu al finalei! El a fost copleșit de emoție, iar titlul pentru originalitate i s-a înmânat în uralele publicului.

El nu are studii de specialitate în dans, ci a învățat totul de unul singur. „Numai eu știu cât de mult am muncit pentru asta. Să fiu cel mai bun dansator din lume”, a declarat Sandip Brahamin. Dragostea s-a pentru dans și-a descoperit-o încă din copilărie, după ce a dansat în satul său natal, iar de atunci, și-a dedicat viața acestei forme de artă. Iar efortul său a fost răsplătit de către telespectatorii „Românii au Talent”!

„Nu m-am așteptat ca poporul român să mă iubească așa mult. Simt iubirea celor din România. Simt că sunt ca fiul lor”, a spus entuziasmat Sandip Brahamin. „Mă opresc pe stradă, mă salută, mă felicită și fac poze cu mine. Am fost la gară să cumpăr câte ceva și oamenii mi-au zis: Bravo, Sandip”, a mai spus el, plin de emoție. „Simt că sunt faimos în România. În seara aceasta, voi dansa pentru oamenii din România, pentru a le da iubirea înapoi. Chiar simt că sunt român. După finală, vreau să fiu dansator în România, vreau să-mi schimb viața.”

Sandip Brahamin a câștigat premiul de originalitate la „Românii au Talent”

El pleacă acasă cu 10.000 de euro / captură: PRO TV
El pleacă acasă cu 10.000 de euro / captură: PRO TV

Tânărul a impresionat atât juriul cât și Românii de acasă de fiecare dată când a urcat pe scenă, iar talentul său i-au asigurat deja premiul de originalitate! După performanța sa din această finală, Andra a spus „mă gândeam la reacția pe care am avut-o noi prima dată când te-am văzut. Noi știam că tu vei ajunge în finală și mă bucur că ai ales să aduci ceva românesc azi, prin dansul tău.” De altfel, toți jurații au fost la fel de impresionați de dansul lui Sandip Brahamin!

Andi Moisescu a spus „eu nu pot să-mi iau ochii. Face niște fețe, gagiul...Și dacă ar dansa pe muzica de la Teleenciclopedia, ar fi la fel!” Dragoș Bucur, la fel de bucuros pentru Sandip, a spus „Sandip, noi avem o vorbă aici, în România: l-a ajutat și fața. Alegerea din seara asta e una foarte bună. Dacă nu câștigi, ai putea să rămâi în România o perioadă, să faci tururi!” Cât despre Bobonete, el a l-a felicitat pe noul câștigător și i-a spus „ce să zic... Cum ar fi ca Românii au talent să fie câștigat de un indian. Pe de altă parte, Sandip, meriți pe deplin să câștigi pentru că ești un fenomen. Nu știu de unde scoți fentele astea!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net