Cine este Rareș Prisacariu. A fost invitat în emisiunea lui Virgil Ianțu „Copiii spun”: „Mi-au spus că sunt genial”

Rareș Prisacariu este câștigătorul show-ului de talente „Românii au talent”. A impresionat până la lacrimi publicul și pe cei de acasă, dar au izbucnit și reacții diametral opuse față de numărul oratoric și recitalul său. În ciuda reacțiilor oamenilor, acum ne amintim de faptul că el nu se află la prima emisiune televizată, invitat fiind în emisiunea lui Virgil Ianțu, „Copiii spun”, în urmă cu ceva timp.

Rareș Prisacariu, invitat în emisiunea lui Virgil Ianțu / foto: Captură YouTube
Rareș Prisacariu, invitat în emisiunea lui Virgil Ianțu / foto: Captură YouTube

Rareș Prisacariu i-a uimit pe oamenii din public, cât și pe moderatul emisiunii cu răspunsurile sale pentru fiecare întrebare pe care o primea. De asemenea, băiatul a acceptat să recite un fragment din „Geniu pustiu”, o creație a marelui poet Mihai Eminescu.

Rareș Prisacariu, prezent în emisiunea lui Virgil Ianțu

În urmă cu ceva timp, câștigătorul sezonului 13 al „Românii au talent” a apărut și în emisiunea „Copiii spun”, unde i-a uimit pe oameni cu talentul său oratoric.

„Virgil Ianțu: Chiar știi să reciți? Încerci?

Rareș Prisacariu: Da, știu! Eu încerc și vreau să dau tot ce-am mai bun din suflet, pentru oameni.

Virgil Ianțu: Dar tu ai talent? Ți s-a spus că ai talent sau există vreo confirmare în acest sens?

Rareș Prisacariu: Foarte mulți oameni mi-au spus că sunt genial, dar le-am spus că mai am foarte mult de învățat până să devin genial.”, a fost dialogul pe care l-au avut cei doi, înainte de a recita un fragment din opera lui Mihai Eminescu.

Virgil Ianțu l-a felicitat pe Rareș Prisacariu

Rareș a fost prezent și în prima ediție din nou sezon „Românii au talent”, unde a recitat un monolog din filmul „Vlad Țepeș”. Momentului impresionant i-a determinat pe Smiley și Pavel Bartoș să dea golden buzz-ul.

În urma acelei ediții, Virgil Ianțu l-a felicitat pe Rareș Prisacariu printr-un mesaj pe Instagram:

„În această seară la Românii au talent suntem cu ochii pe Rareș Prisacariu. Ne-a bucurat și ne-a emoționat deopotrivă la «Copiii spun» cu talentul lui, dar și cu admirația lui față de România și Eminescu. Și mi-a mai rămas în minte un lucru spus de el, anume că domnitorii români ar trebui priviți ca super eroi, acele personaje de care toți copiii se îndrăgostesc. Mi-a plăcut mult, felicitări, Rareș!”, a scris Virgil Ianțu, pe Instagram.

image
image
image
image
image
image
alina ceusan 2 jpg
netflix jpg
 Florin Salam (43 de ani) și-a deschis sufletul aseară și a oferit detalii necunoscute despre viața și cariera sa, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
banner cristina cioran png
banner mămăligă png
cub adela popescu png
image
actualitate.net