Marian Godină, reacție dură la adresa câștigătorului Rareș Prisacariu: „Ce îi mai duce capul pe unii părinți”

Marian Godină și-a spus părerea în ceea ce-l privește pe tânărul câștigător al emisiunii „Românii au talent” – Rareș Prisacariu, un băiețel de doar 7 ani, din Botoșani. Vestea a împărțit internetul în două tabere, iar polițistul, devenit cunoscut în social media, și-a spus și el punctul de vedere. Merita oare tânărul să câștige? Iată ce spune acesta.

Ce spune Marian Godină despre Rareș Prisacariu / foto: Colaj Click!
Ce spune Marian Godină despre Rareș Prisacariu / foto: Colaj Click!

În cadrul unei postări pe Facebook, Marian Godină, a mărturisit că nu îl consideră pe Rareș un copil „abuzat”, ci mai degrabă unul în a cărei educație s-a investit. Cât despre titulatura de câștigător al show-ului de talente, el mărturisește că nu i-ar fi acordat votul său. 

Marian Godină, mai sincer ca niciodată! Ce a spus despre Rareș Prisacariu

La aflarea veștii că el este marele câștigător al sezonului 13 „Românii au talent”, nu sunt puțini cei care susțin că Rareș Prisacariu nu ar fi trebuit să dețină această titulatură. În timp ce anumite persoane au apreciat talentul său oratoric și i-au lăudat recitalurile, alții au fost de părere că existau concurenți mult mai talentați, care ar fi meritat să plece acasă cu premiul în valoare de 120.000 de euro.

Marian Godină nu se încadrează în categoria persoanelor „revoltate”, ci s-a declarat surprins de modul în care anumiți părinți sunt în stare să-și instruiască în așa fel copiii, încât să uimească publicul român cu „texte atât de lungi memorate.”

Marian Godină și-a spus părerea despre câștigătorul concursului de talente / foto: Facebook
Marian Godină și-a spus părerea despre câștigătorul concursului de talente / foto: Facebook

,,Eu nu cred că acel copil, cel care a câștigat Românii au talent, e un copil abuzat. Eu cred că e un copil îngrijit, foarte bine crescut, care are parte de o educație aleasă. Aleasă de părinți, desigur, că doar nu-i aleg educația comentatorii de pe net.

Mai cred că are un talent de orator, cel mai probabil la pachet cu mult antrenament, și o memorie foarte bună. Sunt foarte mulți adulți care nu ar fi capabili să memoreze texte atât de lungi.

L-aș fi votat vreodată pe acel copil? Cu siguranță nu. De altfel, nici nu cred că cineva i-a votat talentul oratoric și cred că pe nimeni nu ar fi impresionat dacă ar fi recitat ceva din Shakespeare, la fel cum nimeni nu ar fi fost impresionat nici de aceleași versuri, dar recitate de un adult.

Părinții i-au ales niște texte numai bune de prins la norod, niște înșiruiri de platitudini care impresionează oamenii mai mult emotivi și mai puțin raționali. Ar fi interesant să vedem niște statistici despre publicul acelei emisiuni și, mai ales, despre cei care votează. Sunt convins că nu ar fi surprize, este foarte previzibil.

În concluzie, eu nu sunt revoltat, așa cum îi văd pe mulți, mai ales pentru că nu am votat, ba doar am văzut prima sa apariție, iar după câteva minute m-am minunat de ce îi mai duce capul pe unii părinți să își pună copiii să spună.

Pentru că da, un copil de vârsta lui, oricât de mult le-ar plăcea unora să creadă asta, indiferent de cât de mare ar avea IQ-ul, nu poate face nimic de capul lui, nu se poate înscrie la o emisiune, nu poate alege singur ce să recite, ce să învețe, ce să citească, cum și cu ce să se îmbrace, la fel cum un copil de vârsta lui nu răspunde în fața legii. Pentru că nu are discernământ. La fel ca mulți dintre adulții care votează.”, a scris Marian Godină, pe Facebook. 

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net