Marian Godină, îndrăgostit lulea de soția mai tânără. Cât de frumoasă e Georgiana

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Marian Godină (36 de ani) este un bărbat împlinit! Polițistul are o soție frumoasă, cu șapte ani mai tânără decât el, ce îl adoră, dar și o fetiță de cinci luni care completează tabloul de familie. Bărbatul este un tătic foarte implicat în creșterea și evoluția micuței lor, schimbă și scutecele, ba chiar este în concediu de maternitate.

Marian Godină, polițistul din Brașov care a devenit cunoscut în urma postărilor sale de pe rețelele de socializare la adresa diferitelor persoane publice, s-a așezat la casa lui. Prezenți la lansarea trailerului “Ramon”, unde Pavel Bartoș este actorul și producătorul principal al peliculei, reporterul Click! l-a întâlnit pe Marian Godină împreună cu soția sa, Georgiana (29 de ani) și fiica lor, Maria, la eveniment.

Citește și: Celebrul polițist Marian Godină a dezvăluit ce salariu are după 15 ani vechime în Poliție

Soția mea m-a ales pe mine! Al ei a fost norocul, nu al meu. Glumesc! Amândoi am fost norocoși că ne-am întâlnit unul pe celălalt și datorită norocului nostru a apărut Măriuca (n.r – fetița lor). Pot spune că soția mea este persoana romantică în relație, eu sunt mai puțin. Acum sunt în concediu pentru creșterea copilului. Nu m-am retras din poliție, nici vorbă! Georgiana nu muncește nici ea. Mai lucrează de acasă, pentru că are un magazin de cărucioare online, cam atât, dar dânsa se ocupă mai mult de copil.”, a declarat Marian Godină, pentru Click!

Soția lui Marian Godină, mămica perfectă

Georgiana Godină este o brașoveancă superbă cu chip de păpușică și un trup de manechin la doar cinci luni de când a născut și se simte foarte fericită în brațele polițistului șugubăț.

„Eu recunosc că am fost norocoasă că l-am întâlnit pe Marian, el dacă nu recunoaște acest lucru ne supărăm! Cea mică, de când a venit pe lume, ne-a schimbat nopțile, acum trebuie să fim mai de casă, să stăm mai mult pe acasă, înainte nu prea era așa. O învățăm pe Maria (n.r – fetița lor) să socializeze. Marian are grijă de ea, îi schimbă scutecul, îi face băiță. Este un tătic grijuliu. Suntem doi părinți relaxați. Avem grijă de ea, dar nu încercăm să fim super protectivi.”, a declarat, pentru Click!, Georgiana Godină.

Cine este polițistul Marian Godină?

Marian și Goegiana Godină s-au căsătorit în 2018, pe 19 mai, chiar în aceeași zi în care Meghan Markle și Prințul Harry își jurau iubire veșnică. Cei doi au devenit pentru prima dată părinții unei fetițe anul acesta, în luna iulie.

„Fetița noastră, Maria”, scris Marian Godină, pe pagina sa de Facebook imediat după ce a devenit tătic.

Marian Godină, polițist din 20 decembrie 2006, a ajuns în atenția publicului datorită mesajelor pe care le posta pe conturile sale de socializare la adresa unor persoane publice.

„Sunt polițist de 10 ani. Numai mama nu s-a obișnuit cu asta, iar atunci când mă sună și îi zic că nu pot vorbi, că-s la poliție, mă întreabă ce-am făcut”, spunea acesta, în spațiul public, în urmă cu câțiva ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net