Dan Negru, despre retragerea din televiziune! Ce l-ar determina să facă acest lucru: „Plec când...”

Ultima actualizare:

Când vine vorba desre cele mai mari personalități din televiziunea românească, doar foarte puține nume reușesc să îl depășească pe cel al lui Dan Negru. După aproape 30 de ani petrecuți în fața camerelor de luat vederi, acesta vorbește despre motivul care l-ar putea face să plece, după atâta timp, din televiziune.

Prezentatorul a vorbit despre ce l-ar face să plece din televiziune
Prezentatorul a vorbit despre ce l-ar face să plece din televiziune

Câte personalități din televiziunea românească pot spune, cu adevărat, că depășesc statutul de legendă al lui Dan Negru? După aproape 30 de ani petrecuți alături de români în fața camerelor de filmat, Dan Negru a fost implicat în cele mai de succes proiecte din istoria televiziunii. De la „Te pui cu blondele”, până la „Ciao Darwin”, cât și nenumărate nopți de Revelion, Dan Negru a spus că „am avut norocul atâtor hituri doar pentru că am avut tăria să refuz formatele în care n-am crezut”, conform informațiilor oferite de către fanatik.ro.

Însă, după cele aproape 3 decenii petrecute în „vârful” televiziunii, Dan Negru nu s-a sfiit să vorbească și despre care ar putea fi motivul pentru care ar pleca din fața camerelor de flimat. Față de alte persoane din televiziune, un lucru prin care Dan Negru și-a asigurat performanța atât de longevivă a fost implicarea sinceră pe care a avut-o în fiecare proiect în care s-a implicat. Iar, potrivit acestuia, motivul unei potențiale despărțiri de televiziune este unul simplu.  

„Când nu o să mă mai regăsesc în niciun format TV, plec”

Declarația lui Dan Negru a fost una scurtă și la obiect: „când nu o să mă mai regăsesc în niciun format TV, plec!” Pentru un profesionist și o legendă a televiziunii cum este acesta, care se implică atât de sincer în proiectele sale, ideea de a avea o prezență „falsă” la o emisiune în care nu se regăsește nu îi surâde deloc! Ba chiar, l-ar face să plece definitiv din televiziune.

Dan Negru s-a declarat încântat de succesul pe care îl are emisiunea „Jocul Cuvintelor”, un concurs descris de către acesta drept „despre creiere”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net