Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru a-ți cânta la nuntă Irina Loghin, Elena Merișoreanu și Sofia Vicoveanca. Cine le-a dezvăluit secretul: „Ele chiar nu cer mult”

Elena Merișoreanu, Irina Loghin și Sofia Vicoveanca se numără printre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică folclorică din România. Artistele au agenda plină de evenimente și în acest an, iar de-a lungul timpului, lumea s-a întrebat care este onorariul lor.

Artistele încasează între 1.500 și 2.000 de euro la un eveniment / Sursă foto: Colaj Click- Facebook
Artistele încasează între 1.500 și 2.000 de euro la un eveniment / Sursă foto: Colaj Click- Facebook

Care este onorariul marilor soliste la evenimente

Radu Baron, impresarul care a colaborat de-a lungul timpului cu unele dintre aceste 3 artiste celebre, a făcut dezvăluiri inedite în cadrul unui interviu. Acesta a vorbit despre sumele pe care marile soliste le încasează la evenimente. Se pare că onorariul acestora este cuprins între 1.500 și 2.000 de euro.

„Onorariul solistelor mari, din Generația de Aur, este cuprins între 1.500 și 2.000 de euro, plus TVA, pentru un eveniment. Dar merită toți acești bani, sunt foarte iubite, ele ridică mesenii în picioare la nunți, încing hora pe ringul de dans. Iar Irina Loghin spune și bancuri de acești bani, e genială! Păi, cer solistele debutante, care de-abia pot cânta, vreo 1.000 de euro, pe lângă aceste fete, ele chiar nu cer mult. Vin să cânte adesea și de drag, viața lor este scena, nu neapărat banii”, a declarat Radu Baron pentru Playtech Știri.

Elena Merișoreanu: „Merg la foarte puține nunți și cânt numai un program”

Elena Merișoreanu spune că până acum ceva timp accepta orice invitație la evenimente, însă odată cu trecerea timpului, aceasta a început să refuze ofertele. De sărbători, artista nu mai pleacă de acasă nici măcar dacă este plătită de 3 ori mai mult. 

De sărbători, nu mai cânt, nici dacă-s plătită triplu, prefer să stau acasă, la masă, cu familia, că și așa ani la rând am tot fost plecată și i-am lăsat singuri. Înainte, acceptam toate invitațiile, pierdeam nopți întregi, acum însă merg la foarte puține nunți și fac numai un program, nu mai cânt toată noaptea, ar fi pentru mine extrem de obositor”, a declarat Elena Merișoreanu pentru sursa citată.

Sofia Vicoveanca: „Depinde cât vrea să îi cânt”

Pe de altă parte, Sofia Vicoveanca a evitat să vorbească despre onorariul ei, însă atunci când vine vorba despre negocieri pentru evenimente, se pare că artista mizează pe diplomație.

”Cine are nevoie de mine mă sună și vorbim în particular, nu este o chestie de fală. Mă înțeleg cu persoana care mă invită, depinde cât vrea să îi cânt, unde are loc petrecerea sau evenimentul, depinde de mulți factori.

La spectacole, eu și cânt, spun și povești, mă pregătesc să iasă totul perfect, căci la spectacole oamenii plătesc un bilet, iar eu de acei bani trebuie să le bucur sufletul. Fiul meu mai îmi zice să nu mai merg să cânt prin toate colțurile țării, dar eu nu mă las, cât o mai vrea Dumnezeu voi fi pe scenă.

La 82 de ani încă mă ține vocea, cânt live, fără bandă. Fiecare om are câte un har, totul este să ai grijă și să îi mulțumești Cerului pentru ce ți-a dăruit”, a declarat la rândul ei, Sofia Vicoveanca pentru aceeași sursă. 

„Este o plăcere colaborarea cu această mare artistă”

Cât despre Irina Loghin, impresarul Radu Baron a vorbit la superlativ. Acesta spune că interpreta de muzică populară este foarte cochetă și punctuală, drept pentru care este extrem de iubită de public.

„Irina Loghin cântă și acum live, la spectacole este și foarte amuzantă, căci are și bancuri în program, știe o gramadă, le spune și în culise, colegilor. E o plăcere să o ai invitată la un eveniment. Este și punctuală, foarte cochetă, este o plăcere colaborarea cu această mare artistă”.

Dar și artistul Constantin Enceanu, care a avut-o invitată în spectacolul său, de la Sala Palatului, admiră frumusețea și energia Irinei Loghin:

„Este frumoasă, nu știu dacă își face ceva tratamente, este secretul dânsei, însă orice ți-ai face și oricât te-ai plimba prin parc, contează gena. Și dânsa are o genă bună, moștenită din familie. Are mare succes la public, este foarte iubită”, a mai completat Radu Baron.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chestorul mihai rus cluj 2018 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net