S-au încins spiritele în muzica populară! Elena Merișoreanu e foc și pară pe Iuliana Tudor: „ Acum e prea mare, a uitat, are favoriții ei!”. Ce acuzații dureroase îi aduce prezentatoarei

#Exclusiv Click!

Marea artistă Elena Merișoreanu ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Click!, despre Iuliana Tudor, pe care, cândva, a ajutat-o, la greu, dar și despre Fuego, fiecare cu emisiunea lui, la TVR. Ce reproșuri îi aduce prezentatoarei show-ului „O dată-n viață”?

„Iuliana Tudor nu mă mai invită la evenimentele ei!”

Elena Merișoreanu susține, exclusiv pentru Click!, că Iuliana Tudor, de care, într-o vreme, era foarte atașată, a dat-o uitării, la evenimentele pe care le prezintă:

„Iuliana Tudor nu mă mai invită la evenimentele ei, e prea mare acum, n-am mai fost de mult timp în emisiunea ei, la TVR, are favoriții ei. Nu are nicio calitate și niciun drept să facă departajare între soliști, mulți dintre noi avem ani grei de muzică în spate, Iuliana are preferații ei, pe care îi tot cheamă.

Îi doresc sănătate și să conducă folclorul așa, după placul ei! Iuliana e acum mult prea mare ca să se coboare la noi, să ne mai bage în seamă. Nu înseamnă că dacă are chip frumos e frumoasă și la suflet. Am fost alături de ea, în clipele foarte grele, când a avut nevoie, dar văd că a uitat. Așa e în viață”.

Ce spune despre vocea Iulianei Tudor, care e și solistă de muzică populară?

Elena Merișoreanu ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!. și despre talentul vocal al Iulianei Tudor, care a debutat în showbiz ca solistă de muzică populară:

„Și Iuliana Tudor cântă, așa a început, cu muzica, dar, probabil, a avut mai mare vocație spre prezentare, Am auzit-o cântând, are voce, dar n-a progresat în muzică, ci în prezentări, asta i-a adus faima. Dar asta nu înseamnă și că este o mare cunoscătoare de folclor”, a mai menționat Elena Merișoreanu, exclusiv pentru Click!

„Fuego mă tot invită la emisiunea lui, de la TVR 2,el  ține seama de valoare”

Artista îl laudă însă pe Fuego, gazda emisiunii ”Drag de România mea!” (TVR 2), care adesea o invită să susțină recitaluri de muzică populară:

„Fuego, însă, mă tot invită la el, în emisiune, ține seama de soliști, de valoarea lor. Este un băiat care știe ce înseamnă să cânți, un solist se pune și în postura celui care cântă.

Eu nu duc lipsă de invitații la televiziuni, sunt chemată de foarte mulți, mă iubește și presa. Când mă duc pe la evenimente toți ziariștii vin să le dau interviuri, am rămas în centrul atenției!”, ne-a mai declarat Elena Merișoreanu, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net