Ce frumusețe de fată are Dana Marijuana! La 14 ani, Alesia seamănă leit cu mama ei

14 mai 2020 8:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Solista Dana Coteanu (40 de ani) sau Marijuana, pe numele ei de scenă, a devenit o mamă de nota zece, ocupându-se singură de superbele fiice, Alesia (14 ani) și Iris ( 5 ani).

Click! vă prezintă o fotografie recentă cu prima fată a artistei, care a fost crescută de bunicul ei, Ion Coteanu, până în 2017, când acesta a încetat din viață. Superba adolescentă a moștenit trăsăturile fizice ale celebrei sale mame, dar și vocea, postându-și, în urmă cu trei ani, și o înregistrare în care interpreta impecabil o piesă în limba engleză.

”Fiica mea nu are studii muzicale, nu ştiu dacă o să aibă şanse să intre în industria muzicală. Sunt mulţi oameni talentaţi în ţara asta şi nu reuşesc să se lanseze pentru că nu este loc. Fetiţa mea o să fie o artistă talentată doar pentru prieteni, colegi de clasă şi familie, dar dacă o să aibă şansa să devină persoană publică, atât eu, cât şi tatăl ei o s-o susţinem”, ne povestea Dana. Solista, care a rămas un nume în industria hip hop din România, își câștigă traiul acum din vânzarea bijuteriilor lucrate de ea. 

Mai multe