Ce i-a răspuns Florin Dumitrescu unui internaut care l-a îndemnat să se uite la Chefi la cuțite: „Dacă vreau mâncare bună, mă uit la Scărlătescu și Bontea”
Florin Dumitrescu, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România, cu o carieră de succes în domeniul culinar și în televiziune, l-a pus la punct pe un „fan” care l-a „trimis” să se uite la emisiunea Chefi la cuțite, de la Antena 1, pe care a jurizat-o în trecut.
În urmă cu aproximativ doi ani, plecarea chefilor Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite reprezenta unul dintre cele mai mediatizate evenimente din televiziune. După ce lucrurile s-au liniștit și cei trei iubiți bucătari au revenit la vechea lor iubire - MasterChef, PRO TV - iată că oamenii de acasă încă le reamintesc de acea perioadă.
Florin Dumitrescu, trimis să se uite la Chefi la cuțite
Cel puțin, în cazul lui Florin Dumitrescu este valabilă această situație, deoarece un internaut i-a recomandat, în stil ironic, să se uite la Chefi la cuțite. Acest comentariu a venit în urma unei postări pe Facebook, în care bucătarul povestea cum decursese seara trecută, într-un cadru relaxant, cu mâncare gustoasă și companie plăcută.
„Dacă vrei mâncare bună și spectacol, dă o geană pe „Șefi la cuțite”. Să nu ratezi…”, a scris un internaut, iar răspunsul bucătarului nu a întârziat să apară:
„Lunea și marțea mă uit la MasterChef Romania, miercurea la UCL, iar duminica le fac coafura fetelor. Dar dacă vreau spectacol, mă uit la Vocea României și dacă vreau mâncare bună, mă uit la Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Sorin Bontea.”
Florin Dumitrescu: „Omul care mi-a insuflat pasiunea pentru gătit”
Munca în bucătărie a început în adolescență, când Florin Dumitrescu lucra într-un mediu profesionist. Într-un interviu mai vechi, bucătarul povestea cum a început cariera sa în domeniul gastronomiei.
„Pasiunea pentru gătit a apărut în timp ce eram în bucătăria profesionistă, iar asta s-a întâmplat cumva privind bucătarii mai vechi în meserie ca pe niște zei. Primul meu șef bucătar, Ștefan Kopeczi, este omul care mi-a insuflat pasiunea pentru gătit. Talentul? Încă nu l-am descoperit, sunt un produs al muncii. Am învățat să mănânc, am învățat să gătesc, am învățat să mă mișc în bucătărie, totul s-a produs cumva muncind”, a dezvăluit chef Florin Dumitrescu, pentru viva.ro.