Ce i-a spus Adriana Iliescu fiicei, când a întrebat cine e tatăl ei. Cum a reacționat Eliza

20 ianuarie 2022 16:04   Vedete românești

Fosta profesoară Adriana Iliescu, acum în vârstă de 83 de ani, cunoscută și drept „cea mai bâtrână mamă din România”, a tot primit, de-a lungul timpului, întrebări de la fiica ei cu privire la identitatea tatălui acesteia. Iată ce i-a spus mama ei, Adriana Ililescu!

Adriana Iliescu a adus-o pe lume pe fiica ei, Eliza, la surprinzătoarea vârstă de 66 de ani, intrând la vremea respectivă și în cartea recordurilor drept cea mai bătrână mamă din lume. Eliza a fost un copil extrem de așteptat și dorit, iar acum s-a transformat într-o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului, împlinind de curând vârsta de 17 ani.

Cum era de așteptat, toți copiii find curioși, de-a lungul timpului Eliza a întrebat-o pe Adriana Iliescu cine este tatăl ei. La vârsta de 14 ani, fosta profesoară „a scăpat” cu un răspuns laconic și vag. 

Ce a răspuns Adriana Iliescu atunci când a fost întrebată despre identitatea tatălui Elizei

Adriana Iliescu i-a spus fiicei sale, la vârsta de 14 ani, după repetate întrebări din partea tinerei, că tatăl ei lucrează în străinătate, fiind plecat peste hotare. „M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară.

Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, mărturisea Adriana Iliescu.

„Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări”

Timpul a trecut însă, iar acum, la vârsta de 17 ani, se pare că cele două au purtat „marea discuție”. Astfel, tânăra a primit explicațiile mult așteptate în legătură cu tatăl ei. Apropiații familiei au dezvăluit că Eliza a pus multe întrebări în legătură cu absența părintelui, însă în cele din urmă a acceptat și a înțeles modul în care a venit pe lume.

De asemenea, aceleași surse au povestit că momentul în care Eliza a aflat că nu-și va putea cunoaște tatăl a fost unul dificil, tânăra lăcrimând. 

Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își vă cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat.

Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă”, au spus apropiații. 

Momentul nu a fost unul deloc ușor nici pentru Adriana Iliescu, care i-a explicat fiicei sale că nu îl cunoaște pe bărbatul respectiv, apelând la o bancă de donatori. Totuși, se pare că tânăra are în viața ei o figură paternă, în ciuda acestui lucru.

Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Eliza a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede că pe o figură paternă”, au declarat apropiații Adrianei Iliescu, portrivit Cancan.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Mai multe