Din ce venit își întreține Adriana Iliescu fiica: «O pensie amărâtă» Eliza împlinește 17 ani!

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, în vârstă acum de 83 de ani, se pregătește să își sărbătorească fiica, pe Eliza, care împlinește 17 ani! Au existat zvonuri, de-a lungul timpului, că cele două s-ar descurca greu din punct de vedere material, iar Adriana Iliescu a vorbit și pe marginea acestui subiect.

Din ce venit își întreține Adriana Iliescu fiica Foto: Arhivă personală
Din ce venit își întreține Adriana Iliescu fiica Foto: Arhivă personală

Cea mai bătrână mamă din România, care i-a dat naștere Elizei la vârsta de 66 de ani, are acasă deja o domnișoară în toată regula! Eliza Maria împlinește duminică 17 ani, apropiindu-se, astfel, de vârsta majoratului. Adriana Iliescu a dezvăluit cum își va serba fiica, dezvăluind și că au trecut cu bine peste această perioadă pandemică.

Fiica Adrianei Iliescu împlinește 17 ani

 „Noi suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Am traversat cu bine această perioadă dificilă, cu pandemie, dar și alte probleme. Sigur că vom sărbători ziua fetei, așa cum face fiecare familie, cu un tort și cu alte mici atenții”, a declarat Adriana Iliescu, potrivit playtech.ro.

Adriana Iliescu a mărturisit că este extrem de mândră de fiica ei, pe care a crescut-o frumos, Eliza fiind premiantă la școală. De asemenea, inima fostei profesoare s-a umplut de bucurie atunci când a aflat că tânăra vrea să îi calce pe urme și să urmeze Facultatea de Litere, ca mai apoi să profeseze tot în învățământ. Cele două au deja emoții legate de BAC și de admiterea la facultate, Eliza fiind deja o domnișoară în toată regula, care trebuie să se ocupe de viitorul ei. 

Fiica Adrianei Iliescu calcă pe urmele mamei ei

Eliza e bucuria ochilor mei. E premianta clasei și unul dintre cei mai buni copii din liceu. Are o medie generală apropiată de zece, nu chiar nota maximă, ceea ce după mine nu e totuși puțin lucru, mai ales că e în clasa a douăsprezecea, una decisivă pentru viitorul ei.

Avem deja emoții legate de examenele de Bacalaureat, dar și de admiterea la facultate. Am discutat cu ea și a decis să urmeze calea mamei. Cu alte cuvinte, va merge la Facultatea de Litere, urmând să devină profesoară de limba și literatura română!”, a mai spus Adriana Iliescu, acum în vârstă de 83 de ani, conform sursei anterior menționate.

Din ce se întrețin Adriana Iliescu și fiica ei

Adriana Iliescu a comentat și pe marginea zvonurilor cu privire la situația ei financiară. Fosta profesoară a explicat că nu le este ușor, ei și fiicei sale, însă reușesc să se întrețină din punct de vedere financiar.

Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor. Adică ceva în jurul a 2.000 de lei. Nu dau amănunte, însă una peste alta nu e vorba decât despre o pensie amărâtă. Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!”, a dezvăluit Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu a intrat în „Cartea Recordurilor”, în 2005, ca fiind cea mai bătrână mamă din lume. Până în 2006 a deținut titlul anterior menționat.

Fosta profesoară de română a devenit mamă la vârsta de 66 de ani, la Maternitatea Giulești din Capitală, după ce a fost supusă unei fertilizări in vitro. Adriana Iliescu a rămas însărcinată cu tripleți, dar a născut, la puțin peste 34 de săptămâni, un singur copil, pe Eliza, în urma unor complicații. 

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net