#Exclusiv Click!

Ce mai face Silvia Sîrbu, fosta componentă a trupei A.S.I.A.! "Am avut tot felul de probleme legate de sistemul imunitar"

16 august 2024 13:58   Vedete românești

Silvia Sîrbu, fosta componentă a trupei A.S.I.A., s-a confruntat în ultima perioadă cu câteva probleme de sănătate care i-au dat bătăi de cap așa că a fost cumva nevoită să își reorganizeze puțin viața și prioritățile.

Artista este bine acum, fericită că și-a întâlnit colegul de scenă, cu care a făcut ani de zile echipa bună, DJ Rynno. Aseară au cântat împreună la We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea, unde ne-a și povestit despre tot ce face acum. Pe lângă muzică, Silvia Sîrbu e mare pasionată de yoga și meditație ghidată, și-a rezolvat problemele de sănătate și lucrează la piese noi și frumoase pe care urmează să le lanseze.

“Nu am mai fost prezentă”

Silvia cum este cu revenirea după mult timp...

Nu este revenire, că n-am plecat nicăieri. Nu am mai fost eu atât de prezentă pe social media, dar eu am avut concerte, deci cariera mea muzicală a continuat. Acum vin de la un alt concert și în această seară minunată, pentru că și DJ Rynno este în țară, dragul nostru Marius Chină, a vrut să facă această reuniune între mine și DJ Rynno, pentru că, într-adevăr, n-am mai cântat împreună de foarte mult timp. Și vom fi momentul special al serii, surpriza serii. Un moment din ăsta, gen nostalgia, pentru că vom cânta primele noastre piese. De-abia aștept, pentru că chiar n-am mai fost împreună cu DJ Rynno pe scenă, cred că de 5-6 ani, de când a plecat, practic, din țară. Și e un moment foarte bun să ne reunim.

Între timp, pe lângă muzică ești cu yoga, faci tot felul de chestii!

Da, da. Eu, ca să justific absența mea din ultimii doi ani, să zic, m-am focusat foarte mult pe sănătatea mea, pentru că am avut niște probleme de sănătate, nu grave, dar am avut tot felul de probleme legate de sistemul imunitar.A trebuit să-mi reprioritizez anumite activități din viața mea și să-mi reprioritizez un pic viața. M-am preocupat de sănătatea mea și m-am plimbat foarte mult pe la medici. Deci nu au fost niște ani tocmai plăcuți pentru mine.

„Mă chinuie o sinuzită”

Cum stai acum cu sănătatea?

Acum sunt într-un moment mai bun. Acum mă chinuie o sinuzită, ca să-ți spun sincer. Și în continuare sunt pe pastile.Problemele majore le-am rezolvat, dar acum mai am această sinuzită care persistă și mă chinuie foarte tare.Între timp am mai lucrat la proiectul meu de suflet, care este aplicația mea de meditație ghidată. Am îmbunătățit foarte mult partea tehnică, am schimbat echipa de programatori și pot să mă laud că acest proiect, care nu are niciun fel de reclamă, are peste 15.000 de descărcări și niște sute bune, bune de abonați. Și cam pe asta aș vrea să mă focusez pe viitor. Trebuia să scot o piesă, dar având în vedere telenovela din viața mea n-am mai apucat.Însă este o piesă care urmează să fie lansată din partea mea.

Ești bună în zona asta de business. Mereu ai găsit soluții!

Da. Am mai cochetat cu diverse domenii, dar pe viitor vreau să mă orientez spre partea asta cu meditații ghidate, adică să-mi dezvolt proiectul de wellness care înseamnă aplicația. Am mai filmat clase de yoga pe care urmează să le pun, vreau să fac și podcast-uri.Chiar vreau să dezvolt în mai multe ramuri această aplicație, pentru că este de un real folos oamenilor și dacă ea are succes la ora actuală, pentru că deja îmi aduce o sursă de venit această aplicație, este doar datorită feedback-ului oamenilor. Cei care au descărcat, le-a plăcut, le-a făcut bine, au recomandat mai departe. Ceea ce este cea mai bună reclamă.Aș vrea totuși să mai am un pic, așa, o revenire și pe partea cu muzica. Deja muzica a picat un pic într-un plan secund pentru mine, dar încă mai există acea pasiune, nu pot să mă abțin.Și atâta timp cât voi mai avea concerte și lumea mă va chema la concerte, eu mă voi duce cu tot dragul din lume. Am avut foarte multe evenimente.

Cu fetele de la A.S.I.A., fostele tale colege, mai ții legătura? Ai mai vorbit cu ele? Știi că ele s-au reunit și se mai duc la evenimente importante, festivaluri mari...

Cel mai mult țin legătura cu Alina Crișan, ele toate îmi sunt dragi. Am vorbit atunci când a fost momentul reuniunii și cu Iana Novac. Inițial am fost și eu invitată la concertul ei, de la asta a pornit toată chestia. Nu am putut să particip, repet, din cauza problemelor de sănătate pe care le aveam atunci. Iar ele ulterior au decis să se reunească în formulă aceea. Eu nu sunt interesată de o reuniune cu trupa A.S.I.A. pe termen lung.Consider că am alte planuri, alte proiecte pe care vreau să mă focusez. Pentru mine, capitolul A.S.I.A. s-a încheiat de atunci. A reprezentat un bun start în cariera mea artistică, dar nu pot să spun că a fost cea mai importantă parte din cariera mea artistică, așa cum susțin anumite foste colege din A.S.I.A. Pentru ele o fi fost, pentru mine nu.

Mai multe