Câinele care face yoga! Știe cele mai bune tehnici, iar imaginile au devenit virale. VIDEO

Un câine a devenit celebru pe rețelele de socializare după ce a dovedit că este expert în yoga. Alături de stăpâna sa, patrupedul realizează exerciții pentru a se „menține în formă” și a devenit imediat iubit de către internauți, care îl consideră pur și simplu adorabil.

Patrupedul realizează, cot la cot cu stăpâna lui, mişcări incredibile /Foto: Captură video Instagram
Patrupedul realizează, cot la cot cu stăpâna lui, mişcări incredibile /Foto: Captură video Instagram

A dovedit că este expert în yoga și a devenit celebru pe rețelele de socializare! Câinele reuşeşte să reproducă în oglindă mişcările stăpânei sale și pare că nu întâmpină nicio dificultate în realizarea acestora. Potrivit experților, exerciţiile de yoga facilitează relaţia dintre animal şi stăpân. Patrupedul a devenit imediat iubit de către internauți, mulți considerându-l extrem de adorabil, alții spun că își doresc și ei un asemenea partener de yoga.

„Vreau și eu un câine acum”, „Ce frumos, Dumnezeule”, „Ce legătură frumoasă este între voi”, „Este mai bun decât mine”, „Mi-a plăcut enorm acest videoclip”, „Foarte inteligent”, „Este cel mai drăguț videoclip al zilei”, „Prea frumos”, „Ce scenă frumoasă”, „Cine mai are nevoie de o companie așa minunată ca aceasta?”, „Eu nu aș da acest prieten pentru nimic”, „Îmi place că și cățelul «bebeluș» vrea să învețe”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Stăpânii de câini pot practica yoga împreună cu patrupezii lor și în România

Pentru iubitorii de animăluțe care vor să practice yoga alături de cățelușii lor, „Puppy yoga” și-a făcut loc și în sălile din România, astfel că și patrupezii voștri pot face mișcare cu voi, împreună cu tânăra antrenoare de yoga Ana, care pare să formeze echipa ideală cu cățelușa ei, Daisy. Totodată, aceasta susține că prezența patrupezilor în sala de antrenament aduce beneficii suplimentare.

„De la beneficii fizice pentru că ne ajută să câștigăm mobilitate, flexibilitate. Putem să facem mișcări fără să ne doară spatele sau picioarele, ne ajută să câștigăm forță, în același timp ne calmează, ne ajută să fim mai echilibrați”, susține Ana, conform știrilekanald.ro.

Pentru cei interesați, o ședință costă 160 de lei, iar prețurile unui abonament pentru o lună pornesc de la 300 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net