Ce o menține în formă pe Mihaela Tatu la 62 de ani? Secretul siluetei sale după lupte grele cu kilogramele
Mihaela Tatu a trecut prin perioade marcate de variații importante ale greutății, ajungând la un moment dat aproape de pragul de 100 de kilograme. În prezent, la 62 de ani, fosta realizatoare TV afișează o siluetă armonioasă și un stil de viață bine structurat, bazat pe alegeri conștiente și preocupare constantă pentru sănătate.
Mihaela Tatu: „Mănânc multe salate proaspete”
Într-un interviu recent, aceasta a vorbit despre schimbările adoptate în timp, de la colaborarea cu specialiști în nutriție și mișcare până la îngrijirea corporală atentă. Deși aparițiile sale televizate sunt mai rare, Mihaela Tatu rămâne un exemplu de perseverență și echilibru, demonstrând că forma fizică și starea de bine pot fi îmbunătățite la orice etapă a vieții.
„În momentul ȋn care am revenit pe sticlă, mi-am propus să urmez niște tratamente cosmetice, dar n-am putut să mă ţin de ele. Așadar, să vă dezamăgesc, n-am niciun secret, dieta o țin pentru că trebuie să mă mențin, oricum m-am îngrășat un pic în perioada pandemiei și foarte greu dau jos, mai ales că trebuie să ȋmi menţin genunchii sănătoși”, a declarat vedeta pentru Viva.
Mihaela Tatu a explicat că acordă o atenție deosebită programului alimentar și modului în care își alege mesele.
„Este important micul dejun, pe care eu ȋl iau undeva la ora 12, iar ultima masă o iau pe la ora 21.00, pentru că dorm târziu. Mănânc multe salate proaspete, și puţină carne, ȋnsă am mereu grijă să mă ridic de la masă fără să mă satur. Nu merg să fac cumpărături atunci când mi-e foame, sub nicio formă”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.
Mihaela Tatu: „Îmi fac analizele o dată pe an”
În 2011, fosta prezentatoare a emisiunii „De 3x femeie”, a traversat un moment delicat, după ce a fost diagnosticată cu fibrom uterin, situație care i-a influențat semnificativ perspectiva asupra vieții și sănătății. În urma acestei experiențe, atenția acordată prevenției și controalelor medicale regulate a devenit o prioritate, iar monitorizarea stării de sănătate a trecut pe primul plan.
„Îmi fac analizele odată pe an, iar tiroida o țin sub supraveghere cam de două ori pe an pentru că e năzdrăvană, e foarte jucăușă și nu știe dacă e hiper sau hipo, se duce când într-o parte când în cealaltă constant, trebuind să-mi ajustez procentul de medicaţie. În ultimii 11 ani, sfârșitul lui februarie- începutul lui martie este rezervat analizelor medicale”, a mai mărturisit ea.