Ce se întâmplă cu una din fiicele Andreei Bălan, în timp ce ea își susține iubitul la Roland Garros. Imaginea făcută publică de cântăreață

31 mai 2024 14:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Bălan a avut parte de o surpriză de zile mari în timp ce se află alături de iubitul ei, Victor Cornea, la antrenamente. Una dintre cele două fiice din fostul mariaj cu George Burcea i-a dat o veste neașteptată, pe care cântăreața a împărtășit-o fanilor din social media. 

Nu mai reprezintă o noutate faptul că Andreea Bălan dă dovadă de iubire și susținere și își însoțește partenerul de viață în turneele de tenis pe care le are. La rândul său, Victor Cornea știe să îi fie aproape acesteia atunci când vine vorba de carieră, și nu numai. 

Andreea Bălan, emoții la un nivel avansat 

Înainte de a trăi frumoasa poveste de dragoste cu tenismenul Victor Cornea, artista a fost căsătorită cu actorul George Burcea, tatăl fetițelor ei, Ella și Clara. Cu toate că nu mai formează un cuplu, cei doi vor fi mereu uniți de copilele lor. 

Viața Andreei Bălan a devenit mult mai frumoasă după ce a început o relație cu Victor Cornea. Cei doi formează o echipă de zile mari nu doar pe plan personal, ci și profesional. Aflați în prezent la Roland Garros, vedeta a postat pe Instagram o imagine în care fiica cea mare îi arăta mamei sale că i-a mai căzut un dinte. 

„Vine zâna măseluță iar, la noapte” - a scris Andreea, în dreptul fotografiei cu fiica sa, Ella. 

Andreea Bălan: „Mi-am dorit foarte mult copii”

Într-unul dintre clipurile video urcate pe canalul de YouTube, Andreea Bălan aborda în trecut un subiect extrem de interesant: motivul pentru care este recomandat să facem copii cât mai târziu în viață. Vedeta a venit și cu un argument, acela că este extrem de important să ne rezolvăm traumele și problemele înainte de a devenit părinți, pentru a nu le transmite urmașilor noștri. 

„Cred că este foarte important să nu transmitem traumele din generație în generație, să facem copii destul de târziu în viață, cât putem. La modul după ce ajungem să ne vindecăm anumite traume și după ce noi suntem bine cu noi înșine ca să nu transmitem mai departe anxietățile și fricile copiilor noștri. Dar această claritate o obții după ce lucrezi foarte, foarte mult cu tine. Evident că eu am început lucrul cu mine înainte să le am pe Ella și pe Clara, dar nu l-am terminat și tot timpul suntem într-un proces continuu de vindecare.

Mi-am dorit foarte mult copii, așa că le-am conceput pe fetițe înainte ca eu să mă vindec complet. Totodată sunt îndulgentă cu mine și cred că așa ar trebui să fie toate mamele și în general părinții. Să își dorească să fie versiunea lor cea mai bună, să își dorească să se vindece și în același timp să înțeleagă că fiecare dintre noi facem ceea ce putem în condițiile date.”

Mai multe