Ce studii are Irinel Columbeanu și unde a lucrat înainte de a deveni milionar. Ce facultate a absolvit cu nota 10 și care este meseria sa de bază

8 decembrie 2023 16:07   Vedete românești

Irinel Columbeanu (66 de ani) a devenit cunoscut prin cuceririle sale sentimentale. Relația lui cu Monica Gabor a ținut ocupate primele pagini ale ziarelor ani la rând. De asemenea, s-a vorbit despre omul de afaceri când și-a pierdut întreaga avere și se vorbește și acum, după ce a ajuns la azil. Și deși nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, majoritatea cunoscându-l de la televizor, puțini sunt cei care știu ce studii are fostul milionar.

În vârstă de 66 de ani, Irinel Columbeanu este un personaj extrem de mediatizat în România. A devenit cunoscut datorită relațiilor sale controversate cu femei mai tinere, printre care Romanița Iovan, Anna Lesko sau Prințesa Brianna Caradja, dar și cea care i-a fost soție, Monica Gabor. Dar s-a vorbit mult despre fostul milionar și atunci când și-a pierdut întreaga avere și acum când a ajuns la azil.

Ce meserie are la bază Irinel Columbeanu

Deși majoritatea românilor cunosc detalii din viața omului de afaceri, au existat și cei care s-au întrebat cum a reușit să se îmbogățească și ce studii are Irinel Columbeanu. Ei bine, conform diplomei sale de absolvent al Institutului Politehnic Român, profesia de bază a fostului milionar este cea de inginer. A absolvit Facultatatea de Electrotehnică din Cadrul Facultății București. Nu oricum, ci cu 10. Ulterior, cu diplomă de inginer, s-a angajat la Institutul de Nutriție și Îngrășăminte din Balotești.

„Am lucrat la IBNA Balotești, ca inginer energetic, până când am fost dat afară c-un picior în fund cu exact un an înainte de Revoluție, pentru că m-am apucat să informez Partidul că se fură din nutrețurile țării, de parcă nu știau că raportările recoltelor erau din burtă. Și ca să nu mai bat toba cu asta a trebuit să dispar de-acolo. Vă dați seama ce satisfacție am avut când a venit Revoluția”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru playtech.ro.

Șutul primit se pare că l-a trezit la realitate pe Irinel Columbeanu, iar Revoluția l-a ajutat mult. De asemenea, a devenit milionar în euro după ce s-a lansat în afaceri, asta până când și-a pierdut întreaga avere.

Mai multe