Ce studii are Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Ce notă a luat la Bacalaureat și în ce domeniu își dorea să muncească

9 noiembrie 2023 6:27   Vedete românești

Monica Gabor, fosta soție a omului de afaceri Irinel Columbeanu, este cunoscută publicului larg datorită frumuseții și prezenței sale în lumea modei și a showbiz-ului. Recent, numele ei a fost din nou pe buzele tuturor după anunțul despărțirii de partenerul său de viață, Mr. Pink, cu care a format un cuplu timp de 10 ani. O mulțime de întrebări rămân fără răspuns: se va întoarce în România, va rămâne în SUA sau va alege Dubaiul? Și cu ce se va ocupa în viitor? Încă sunt multe necunoscute, dar un lucru este cert - Monica Gabor are o pregătire academică solidă care îi deschide uși către un viitor frumos și plin de oportunități.

O elevă silitoare și o studentă excepțională

Puțini știu că Monica Gabor a fost o elevă model și o studentă excepțională. Ea a trecut examenul de bacalaureat cu nota 9,27, demonstrându-și dedicarea și abilitățile academice încă din liceu. După absolvirea liceului, a ales să urmeze studii superioare la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative), unde și-a continuat parcursul academic cu aceeași pasiune și determinare. Aici, Monica Gabor și-a dezvoltat abilitățile în domeniul comunicării și relațiilor publice, obținând o notă 10 la absolvire.

Un viitor plin de oportunități

Diploma sa în Comunicare și Relații Publice reprezintă o bază solidă pentru o carieră în lumea media, marketingului sau relațiilor publice. Cu această pregătire academică, Monica Gabor are posibilitatea de a se implica în diverse proiecte profesionale și de a-și valorifica cunoștințele și experiența în industria comunicării și marketingului.

Despărțirea de Mr. Pink poate reprezenta un nou început pentru Monica Gabor, iar educația sa solidă îi oferă instrumentele necesare pentru a-și construi un viitor strălucit. Rămâne de văzut în ce direcție se va îndrepta și cu ce proiecte ne va surprinde în viitor.

Mai multe