Ce ultim omagiu i-a dus Dana Budeanu fostei soacre, la înmormântare. A condus-o și ea pe Delia Budeanu pe ultimul drum

21 octombrie 2024 12:41   Vedete românești

Delia Budeanu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate crainice ale Televiziunii Române, a încetat din viață la vârsta de 75 de ani, lăsând în urmă o carieră impresionantă și o moștenire de profesionalism în lumea televiziunii.

Astăzi, ea a fost condusă pe ultimul drum, fiind înmormântată la Mănăstirea Ghighiu, din județul Prahova. Ceremonia de înmormântare a fost un moment plin de emoție și reculegere, la care au participat atât familia și prietenii apropiați, cât și numeroase persoane publice.

Printre cei prezenți s-a numărat și Dana Budeanu, fosta noră a Deliei Budeanu, care a venit să-și ia rămas bun alături de cele două fiice ale sale, nepoatele defunctei.

Vizibil afectată și cu lacrimi în ochi, Dana Budeanu a purtat o rochie neagră, clasică, peste genunchi, completată de o blană albă cu imprimeu.

Prezența ei la ceremonia funerară nu a surprins pe nimeni, având în vedere că relația dintre ea și Delia Budeanu a fost una de respect și afecțiune, chiar și după divorțul de fiul acesteia.

La scurt timp după ce a aflat vestea tragică, Dana a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, exprimându-și regretul pentru pierderea suferită, potrivit Viva.

Ce personalități publice au dus-o pe Delia Budeanu pe ultimul drum

La funeralii au fost prezenți și alte personalități din viața publică românească, printre care premierul Marcel Ciolacu, cântăreața Loredana Groza și fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru "Mitică" Dragomir.

Marcel Ciolacu, care a fost profund marcat de vestea trecerii în neființă a Deliei Budeanu, a adus un omagiu în memoria acesteia, subliniind rolul pe care l-a avut ca un model de profesionalism și eleganță în televiziune.

„Doamna Delia Budeanu a fost un reper de profesionalism și eleganță în televiziune. Dar dincolo de micile ecrane, s-a remarcat ca un veritabil ambasador al culturii și un susținător fervent al cauzelor sociale și umanitare. Dumnezeu să o odihnească în pace”, a declarat Ciolacu într-un mesaj public.

Înmormântarea a avut loc la Mănăstirea Ghighiu, un loc de reculegere bine cunoscut, iar distanța față de București nu a fost un impediment pentru cei care au dorit să-i aducă un ultim omagiu Deliei Budeanu.

Mai multe