Dana Budeanu, reacție tranșantă vizavi de persoanele care susțin că toți copiii sunt frumoși: „De ce sunteți nesimțite?”

Dana Budeanu, una dintre cele mai vocale femei din România, dă de pământ cu oamenii care susțin că toți copiii sunt frumoși. Vedeta, deși a primit un val de critici negative în urma acestei opinii pe care și-a expus-o, a venit cu o serie de argumente care să o susțină. 

Dana Budeanu / foto: social media
Dana Budeanu / foto: social media

Creatoarea de modă consideră că fiecare părinte își consideră copilul cel mai frumos, însă are o problemă cu persoanele care nu au legătură cu copiii, și totuși, indiferent de trăsăturile fizice ale celor mici, evită să exprime opinii neplăcute. 

Dana Budeanu: „N-are nicio treabă!”

Dana Budeanu susține că iubirea părintească nu are legătură cu frumusețea copiilor, dimpotrivă, părinții își iubesc copiii așa cum sunt. Vedeta nu suportă ipocrizia de care diverse persoane dau dovadă atunci când vine vorba de copiii altora și că trebuie să fim sinceri dacă cei mici nu corespund anumitor standarde de frumusețe, pentru a nu fi ipocriți.

„Toți părinții își iubesc copiii”. Stați măi, stați! Ce treabă are iubirea cu frumusețea? N-are nicio treabă. Normal, îi adoră, dar noi ăștia care nu avem nicio treabă, nu trebuie să mă duc să spun „Băi, e superb copilul(…) ce a pățit cu urechile?”.

Nu trebuie să spui. De ce spuneți? De ce sunteți nesimțite? Ce copil! Seamănă cu tine.’Păi uită-te în oglindă. Ăla știe că e urât și tu îi spui că seamănă copilul cu el, leit. E frumos copilul, n-are cum, că seamănă cu el, e urât, ca el. Nu poți să îi spui că e frumos când el e urât.”, a afirmat Dana Budeanu.

„Să te trezești și să fii frumoasă!”

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Dana Budeanu a vorbit despre cum ar trebui să fie, să se comporte o femeie adevărată. Declarațiile vedetei au ajuns la inimile multor reprezentante ale sexului frumos. 

„Bă, pe locul întâi, înainte de orice în viața asta, tu trebuie să fii frumoasă, nu trebuie să fii deșteaptă, nu trebuie să fii bogată! Tu trebuie să fii frumoasă! Bă, trebuie să arăți bine, mă! Tu doar atât trebuie să faci! Să te trezești și să fii frumoasă! Să stai dreaptă, să bagi sânii înainte, fundul înapoi, să zâmbești non-stop. Nicio femeie nu mai realizează astăzi că astea sunt niște atuuri care nu definesc o femeie ușoară. Asta înseamnă feminitatea!”, este de părere Dana Budeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
catalin scarlatescu instagram jpg
banner catalin botezatu png
banner randi png
saljbchd jpg
nunta Monica Birladeanu si Valeriu Gheorghita Foto   Facebook jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net