Ce vrea să facă Zanni cu banii câștigați la „Survivor All Stars”: „O să-mi achiziționez un ...”

25 iunie 2024 8:26   Vedete românești

Zanni, marele câștigător al competiției „Survivor All Stars” și al marelui premiu de 100.000 de euro, deși nu a primit încă banii, știe în ce vrea să-i investească. Cu suma câștigată în urma sezonului doi al emisiunii, Zannidache și-a achiziționat o locuință, însă acum are alte planuri.

Zanni, câștigătorul „Survivor All Stars”, vrea să investească banii câștigați, așa cum a făcut și în sezonul doi, sezon pe care l-a câștigat în urmă cu trei ani. Atunci, faimosul și-a achiziționat o locuință, iar acum, bineînțeles, are tot planuri mari.

Ce vrea să facă Zanni cu banii câștigați

„O să îmi dau seama atunci când o să îi primesc. Nu m-am gândit acum. Poate că o să-mi achiziționez un teren sau o cabană. Ceva de acest gen…”, a declarat Zannidache, pentru viva.ro.

De altfel, faimosul a mărturisit încă de când a fost desemnat câștigătorul „Survivor All Stars” că are o idee de afacere profitabilă, pe care abia așteaptă să o pună în practică. „Cu banii o să dezvolt cea mai frumoasă tabără cu cabane, la munte. Am planul ăsta din vara anului 2023”, spunea faimosul.

De asemenea, a ținut să precizeze și că nu are încă o iubită, așa cum s-a zvonit în ultimul timp: „Nu am. Mai scrie lumea… E adevărat că am mai zis și eu lucruri la grabă și cine știe ce s-a înțeles. Nu am iubită”, a mai spus Zanni, pentru sursa menționată.

Ce sumă de bani a primit Zanni, de fapt, la „Survivior All Stars”

Deși premiul principal este de 100.000 de euro, din această sumă vor fi deduse impozitele, statul aplicând un impozit de 16% pe întreaga sumă, astfel că Zanni va primi în final doar 84.000 de euro. Însă, potrivit informațiilor cancan.ro, artistul a semnat un contract cu Pro TV prin care primește 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție.

Prin urmare, cum faimosul a rezistat până la finalul concursului, pentru cele 20 de săptămâni va încasa încă 100.000 de euro, suma totală pe care o va primi fiind de 184.000 de euro.

Mai multe