Iancu Sterp, dezvăluiri uluitoare despre eliminarea Ștefaniei Ștefan de la Survivor. Ce s-a întâmplat înainte de duelul cu Zanni

#Survivor All Stars

Iancu Sterp a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre Zanni, câștigătorul „Survivor All Stars”, cât și despre eliminarea Ștefaniei Ștefan, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Fratele lui Culiță Sterp l-a acuzat pe Zanni că a trișat, căci ar fi avut acces la mâncare și telefon, iar Ștefania, fosta Războinică, ar fi fost eliminată pentru că ar fi avut un conflict cu o producătoare a show-ului, astfel că producția o voia acasă!

Iancu Sterp, dezvăluiri despre „Survivor All Stars” / foto: colaj Instagram
Iancu Sterp, dezvăluiri despre „Survivor All Stars” / foto: colaj Instagram

Iancu Sterp a vorbit despre eliminarea Ștefaniei Ștefan de la „Survivor All Stars”, în emisiunea lui Măruță. Potrivit acestuia, fosta Războinică ar fi avut cu o săptămână înainte de duelul cu Zanni un conflict cu o producătoare a show-ului. Astfel, producția o cam voia acasă:

„Ștefania Ștefan a avut o mică ceartă cu producătoarea emisiunii, cu o săptămână înainte să intre la duel. Înainte de a intra la duel cu Zanni, producția o cam voia acasă pe Ștefania. Ea era foarte bună. I-a pus un final în care să nu aibă cum să nimerească. I-a pus cercuri. Ea are o lovitură de la piept cu care nimerește orice, dar cu cercurile nu ai cum să dai așa. Cu cercurile trebuie să dai în sus neapărat. Producția o voia acasă 100%. Să vă mai spun încă ceva, pentru că s-a spus că noi am băgat-o pe Ștefania Ștefan.

A nominalizat-o TJ, spunându-i Zanni. TJ avea colanul și Zanni i-a spus să o bage pe Ștefania…dar oare de ce i-a spus să o bage pe Ștefania? Știa el ceva? Nu știu…”, a spus Iancu Sterp, în emisiunea „La Măruță”.

Zanni primea pachete cu mâncare și a avut acces la telefon

De asemenea, fratele lui Culiță Sterp a lansat o serie de acuzații grave și la adresa lui Zanni. Se pare că artistul ar fi primit pachete săptămânal și ar fi vorbit chiar și la telefon, fără ca cei din echipa de producție să știe.

„El a fost eliminat, el e eliminat. Asta m-a deranjat foarte tare și o să spun adevărul. Zanni a spus că eu am stat pe spate și mă uitam la Războinici cum se bat. A fost exact invers. Zanni avea pachet săptămânal de mâncare, avea telefon vorbea la telefon, stătea pe internet. Cei din staff nu știau, bănuiau, nu l-au prins niciodată. Nu ne dădea nimeni în plus de mâncare, nu dormim la hotel, dar dacă noi ne fofilam pe ici, pe colo, poate reușeam. Eu mă duceam noaptea la furat, la tomberon, și mai găseam sandwich, o caserolă de orez (…) Echipa de producție arunca la gunoi, pentru că nu mai știau (...)

„Vedea ce zice lumea și știa cum să se comporte mereu”

Era un localnic de acolo, îi dăduse bani de la început. Mai mulți Faimoși au făcut combinația asta. A spus lumea că mi-a lăsat acolo Culiță terenul pregătit. Culiță, într-adevăr, s-a descurcat mai bine decât mine acolo. Eu mi-am rupt picioarele, fugeam să caut de mâncare. El stătea pe spate, venea pachetul și avea și telefon.

Cumetre, cum facem? În fiecare luni când mergea să își ia pachetul, el stătea pe telefon 1/2 ore, cât voia el. (…) Zanni a făcut-o la un moment dat pe Ștefania Ștefan caracatiță. A văzut că lumea îl critică că a făcut-o caracatiță. A venit supărat și a spus ce zice lumea de el, că a făcut-o așa. Când a fost la duel cu Ștefania Ștefan, Zanni a spus că e cu o fată superbă la duel. Și-a schimbat imediat atitudinea. Vedea ce zice lumea și știa cum să se comporte mereu, pentru că era la curent cu tot ce se întâmplă”, a mai spus Iancu Sterp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
netflix g6957822cc 1280 jpg
Cum arată Ramona Gabor nemachiată  "Eşti superbă" jpeg
banner alex dobrescu png
image png
marcel insula iubirii jpg
banner Diana Dumitrescu png
banner Leonard Doroftei
index (31) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net