Cât a costat inelul de logodnă cu care TJ Miles și-a cerut iubita de soție. „Orice fată și l-ar dori”

TJ Miles a cerut-o pe Francisca în căsătorie când era încă în Republica Dominicană. Cererea a fost extrem de emoționantă, mai ales pentru cei de acasă care au urmărit momentul pe micile ecrane. Când a revenit în România, i-a dăruit cel mai frumos inel de logodnă, încrustat cu diamante. Faimosul a dezvăluit cât a cheltuit pe bijuterie.

Cât costă inelul de logodnă cumpărat de TJ Miles pentru Francisca / foto: arhiva Click!
Cât costă inelul de logodnă cumpărat de TJ Miles pentru Francisca / foto: arhiva Click!

TJ Miles și Francisca s-au logodit la „Survivor All Stars”, în Repulica Dominicană. În acel moment, Faimosul nu a avut posibilitatea să îi ofere o bijuterie adevărată iubitei sale, dându-i punga de orez pe care o avea atunci ca simbol al iubirii. Însă, când a ajuns pe meleagurile românești, i-a oferit un inel cu diamante. A plecat din Republica Dominicană direct la Paris pentru a cumpăra bijuteria, care, după cum a mărturisit chiar el, nu a fost deloc ieftină.

„Este un inel prea frumos să nu mă mândresc cu el. Are diamantele din Canada, este din Paris. Este un inel iconic”, a spus Francisca, pentru cancan.ro.

„Nu e ieftin” 

În ceea ce privește suma pe care TJ Miles a scos-o din buzunar pentru a îi oferi iubitei sale un inel de logodnă cu care să se poată mândri, deși nu nu a fost precizată cu exactitate, a dezvăluit că se termină în cinci zerouri.

„Este de la cel mai frumos magazin din lume, orice fată și l-ar dori. Eu ca băiat mi-am dorit să-mi cumpăr mie ceva de la acest magazin de bijuterii, dar nu prea am avut ce să-mi iau pentru că sunt foarte scumpe și nu are sens. Poți să găsești și un lănțișor pentru băiat, dar am zis să-i iau ei. Este priceless inelul, nu pot să spun cât am dat pe el, dar nu e ieftin. Cu cinci zerouri în coadă, cam așa”, a mărturisit TJ Miles.

De asemenea, Francisca a oferit și câteva detalii despre nuntă. Nu au apucat să rezolve cu locația, dar știu exact ce își doresc.

„Am luat în calcul mai multe posibilități în legătură cu nunta. Ne gândim și la variante în afara țării, dar dacă va fi să facem în România, o vom face chiar la noi pe plajă, undeva drăguț. Așteptăm oferte pentru că încă suntem în căutări. Știm doar că vrem să fie un moment frumos de care să ne bucurăm noi. Va fi ceva super relaxat, unde oamenii vor veni de drag, fără obligații. Va fi ceva la care toată lumea să se distreze, să se simtă bine”, a declarat Francisca, pentru sursa menționată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
2 soti britanici si au dat demisia au vandut casa au cumparat sat intreg franta 910120 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net