Cât de bine arată Lavinia Palanite, tânăra care a câștigat locul 3 la Miss Bikini US

10 februarie 2022 14:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Poate că în România nu mulți o cunosc, însă Lavinia Palanite a cucerit America! Românca a ocupat locul 3 la un concurs de frumusețe din State și are cu se mândri. Iată cum arată!

În vârstă de 29 de ani, Lavinia Palanite a plecat din țară pentru a trăi „visul american”. Și nu oricum, ci pe cai mari! Românca a participat la una dintre cele mai sexy competiții de frumusețe din Statele Unite, de unde a ieșit chiar și învingătoare. Lavinia a obținut locul 3 la „Miss Bikini US” 2021, având cu ce se mândri atunci când îmbracă costumul de baie.

Cine este Lavinia Palanite

Lavinia este din Cîmpina și este pasionată de fitness, nutriție și bodybuild-ing, astfel se explică forma fizică de invidiat. Pe lângă toate acestea, pe româncă o pasionează și călătoriile, așa că și-a încercat norocul în SUA, acolo de unde s-a întors învingătoare. Aceasta locuiește în Ploiești, însă a bifat călătorii în numeroase țări, fie că a fost vorba de cariera ei sau doar de relaxare. 

Pasiunea mea pentru Fitness și Bodybuilding a început la vârsta de 21 de ani, după o relație eșuată. În acel moment critic am început să merg la sala de fitness și 5 luni mai târziu m-am certificat în Germania ca antrenor personal de fitness și nutriție”, spunea ea recent.

Pentru Miss Bikini US s-a pregătit din luna decembrie a lui 2020, s-a prezentat și i-a cucerit pe jurați. Totul după ce s-a antrenat din greu însă, pentru a construi masă musculară.

A obținut locul 3 la „Miss Bikini US”

Pregătirea pentru Miss Bikini US a început din luna decembrie a anului 2020, după un alt concurs numit Miss Fashion Global, desfășurat în Destin, Florida. Am intrat pe off season din decembrie pentru a construi masă musculară și în luna martie a început perioada de definire.

Competiția a fost organizată în Miami, în faimosul cartier South Beach, cunoscut ca fiind cartierul persoanelor fit și a modelelor din social media, în cadrul evenimentului Miami Swim Week. Evenimentul este echivalentul New York Fashion Week, doar că aici vin doar designeri de costume de baie”, a mai spus ea, pentru observatorulph.ro.

Ce planuri are pentru 2022

Cât despre planurile de viitor, Lavinia le are deja pregătite din timp. „Sunt o persoană care își face planuri din timp pentru următorul an competițional. În 2022 este planificat un concurs național în New Jersey pe Federația Americană Naturală de Fitness și Bodybuilding și faimosul concurs de Bodybuilding WBBF în încercarea de a îmi câștiga cardul Pro”, a dezvăluit aceasta.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Mai multe