#Exclusiv Click!

Cine este solista care nu mai poate să urce pe scenă de la moartea tatălui? E încă în șoc! „Un virus mi l-a smuls în două zile”

10 octombrie 2024 8:56   Vedete românești

Daniela Ploia trece prin drama vieții ei! De nouă luni de când tatăl său a părăsit această lume, solista de muzica populară nu mai poate să urce pe scenă. Cântăreața nu-și revine și își plânge, în fiecare marți, tatăl la mormânt.

Daniela Ploia a trecut prin suferințe greu de imaginat, în ultima perioadă. Frumoasa solistă de muzică populară și-a pierdut în urmă cu nouă luni tatăl, și, la scurt timp după acesta, și fostul logodnic s-a prăpădit în urma unei boli osoase. 

Daniela Ploia a renunțat la cântări de nouă luni, de când tatăl său a decedat!  „Un virus mi l-a smuls în doar două zile”

Moartea tatălui, însă, a pus-o la pământ. Solista spune că nu poate nici măcar să meargă să-și onoreze cântările de când și-a pierdut părintele. Nu mai poate să cânte, pentru că gândul îi zboară mereu la el și glasul îi este înecat de lacrimi. 

„Cel puțin despre întâmplarea cu tata nu am putere să vorbesc nici acum. Este încă recentă. Încă nu merg la evenimente, decât strict. Am fost doar la 3-4, unde am luat banii integral înainte și nu au vrut deloc să trimit alt solist/ă. Abia la anul, reiau activitățile artistice.

Tata avea de câțiva ani un neoplasm bronhopulmonar, dar nu de asta a murit, ci fiind scăzută imunitatea, un virus mi l-a smuls în doar două zile. De aici șocul meu!

Nu mi-e ușor! Nu sunt ceea par pe Facebook. Pe rețelele de socializare, mă afișez ca și cum am mers mai departe, ca să nu se vadă cât de mult sufăr. 

Am fost cumva pusă la zid că duc la extreme suferința după tata și da, am pierdut mai multe evenimente, pentru că lumea deja știe că sunt în depresie. Nu mai sunt, dar șocul cu tata nu se poate vindeca!”, a dezvăluit solista, în exclusivitate pentru Click!

„La el la mormânt mă simt acasă”

Daniela merge în fiecare marți la mormântul tatălui ei, ziua în care bărbatul a părăsit această lume și varsă lacrimi amare. 

„La el la mormânt mă simt acasă, la TATA. Nici putere să mai plâng nu mai am, totul este resemnare în fața ireversibilului.

În fiecare zi de marți, retrăiesc momentul plecării lui într-un loc mai bun, sper. Sunt momente când îmi vine să-l scot din mormânt și să-l îmbrățișez.

Sunt momente de durere nedefinită și momente puține de resemnare. Nimic nu mai e la fel”, a mai spus solista. 

Mai multe