E scandal între folcloriste! Marcela Fota, atacată că are iubit de 23 de ani: „Te cam doare ca fiul tău să umble cu asta”

Ultima actualizare:

Folcloristele au luat-o la ochi pe Marcela Fota, care și-a făcut un iubit de doar 23 de ani, la doar doi ani de la moartea soțului! Ce a putut să zică colega Daniela Ploia despre ea! 

marcela fota

Se știe că folclorul românesc e nu doar un izvor de talente, dar și de scandaluri, invidii și bârfe! Dacă anul trecut artiștii vârstnici s-au luat la hărță, acum a venit rândul aripii tinere să se înțepe abitir!

Un scandal nou a izbucnit în show-biz după ce Marcela Fota, cântareața greu încercată de soartă care a rămas văduvă acum doi ani, a declarat ca și-a făcut un nou iubit! Și nu unul oarecare, unul mai tânăr, în vârstă de 23 de ani. 

Imediat, colegele de breaslă au comentat noua relație a solistei. Daniela Ploia a comentat cel mai acid, făcând aluzie la drama pe care Marcela Fota o trăia în urmă cu doar doi ani la moartea soțului.  Daniela Ploia este de părere că relația Marcelei cu tinerelul nu e nici pe departe etică! 

“Sunt dezamagită că e, totuși, mamă”

Am făcut un comentariu din popor preluat la o știre despre ea că are o relație și chiar una atipică pentru statutul ei și da, am adăugat: ce drame mai făcea! Îmi asum acest comentariu..dar ce nu știți e că nu sunt singura, ci sunt milioane de astfel de comentarii, iar ea și-a asumat asta când a declarat public că are o relație. 

Personal nu o judec, acuz ci sunt dezamăgită că e totuși mamă și dacă e cum susțineți voi că are iubit așa tânăr nu dă bine pentru copilul ei de doar 13 ani, pentru fanii ei(eu nu sunt fană), pentru mine mi se pare că nu-i etic. Mă pun în locul mamei iubitului ei chiar dacă nu sunt mamă! 

Te cam doare copilul de 20 și de ani să fie cu una de vârsta ei. Și eu ca și alții mi-am exprimat părerea pur personală, care nu are de ce să o afecteze pe ea”, a comentat, din nou, Daniela Ploia despre relația Marcelei Fota.

La rândul ei, Marcea Fota a declarat că nu o cunoaște pe colega care îi tot comentează viața personală! 

Cât despre faptul că nu mă cunoaște, nici n-are de unde! Eu nu investesc în muzică, apariții la posturi tv, la emisiuni folclorice sau nu pentru că am conexiunile mele și pentru că eu cânt din pasiune. Nu-i meserie muzica, ci pasiune. Da, din muzică trăiesc, dar eu am un serviciu de luni- vineri, pe când ea și alții care fac doar muzică, asta le e meseria și e normal să apară.”, a mai spus Ploia. 

Cu cine se iubește Marcela Fota?

Marcela Fota a anunțat că și-a refăcut viața la 45 de ani, după ce în urmă cu doi ani și-a pierdut fulgerător soțul, care a decedat în urma unui infarct subit. 

Cântareața și-a găsit însă, recent, alinarea în brațele unui bărbat, Alex T., cu 22 de ani mai tânăr decât ea, fiu al unor cunoscuți oameni de afaceri din Craiova.

Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere.

Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, a spus Marcela Fota,  la Antena Stars.

Marcela Fota s-a căsătorit  în 2019 cu Minel Păpăroiu. După 13 ani de relație, în 2020, în perioada Crăciunului, bărbatul alături de care solista are un băiețel, pe David (13 ani), înceta fulgerător din viață în urma infarct, chiar în timp se ce afla într-un centru de copiat acte din Craiova, la doar 47 de ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net