Marcela Fota, ținta afirmațiilor răutăcioase, după ce și-a găsit un nou iubit: «Nu mă interesează comentariul nimănui»

Marcela Fota a încins spiritele telespectatorilor. După o perioadă în care a stat singură, din cauza morții fostului soț, cântăreața de muzică populară a confirmat că are un nou iubit, fiind aspru criticată. 

Acum doi ani, Marcela Fota a trecut prin momente grele, atunci când soțul ei s-a stins din viață. Cei doi se iubea foarte mult și formau un cuplu important pentru lumea showbiz-ului. 

Citește mai mult despre noua iubire: Marcela Fota iubește din nou, la doi ani de la moartea soțului

Totuși, au trecut doi ani de la moartea soțului, așa că Marcela Fota trebuie să-și continue viața, cu bune și cu rele. De curând, un nou bărbat a intrat în viața ei, care are grijă de ea și care-i face zilele mai frumoase. Chiar și așa, vedeta este destul de discretă cu privire la identitatea noului iubit.

Marcela Fota, criticată de cei din breaslă

Marcela Fota a fost aspru criticată de opinia publică, dar și de cei din jur, din cauza anunțului privind apariția unui nou bărbat în viața ei. Chiar și cei care-i sunt fani au criticat-o pe rețelele de socializare, în secțiunile dedicate comentariilor. 

Vezi și: Marcela Fota zâmbește din nou! Alături de cine s-a fotografiat artista

Nici colegii de breaslă nu s-au abținut să nu comenteze evenimentul. Daniela Ploia, care activează tot în industria muzicală, a spus despre Marcela Fota, invitată la o emisiune TV, „Tu te duci, eu mă mărit. Și ce drame mai făcea.”

Ca răspuns la afirmațiile Danielei, Marcela Fota a afirmat că nici nu o cunoaște pe Daniela și că, într-un fel sau altul, se aștepta la astfel de declarații din partea unor persoane pe care nici nu le cunoaște. 

„Nu știu cine este Daniela Ploia, nici nu mă interesează. Nu mă interesează nici comentariul dumneaei, nici comentariul nimănui.”, a declarat Marcela Fota. 

Reamintim, soțul celebrei cântărețe de muzică populară s-a stins la vârsta de 47 de ani, în urma unui infarct, în urmă cu doi ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea mantea
tina turner jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
image
image
image
image
image
image
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp