Marcela Fota, ținta afirmațiilor răutăcioase, după ce și-a găsit un nou iubit: «Nu mă interesează comentariul nimănui»

Marcela Fota a încins spiritele telespectatorilor. După o perioadă în care a stat singură, din cauza morții fostului soț, cântăreața de muzică populară a confirmat că are un nou iubit, fiind aspru criticată. 

Acum doi ani, Marcela Fota a trecut prin momente grele, atunci când soțul ei s-a stins din viață. Cei doi se iubea foarte mult și formau un cuplu important pentru lumea showbiz-ului. 

Citește mai mult despre noua iubire: Marcela Fota iubește din nou, la doi ani de la moartea soțului

Totuși, au trecut doi ani de la moartea soțului, așa că Marcela Fota trebuie să-și continue viața, cu bune și cu rele. De curând, un nou bărbat a intrat în viața ei, care are grijă de ea și care-i face zilele mai frumoase. Chiar și așa, vedeta este destul de discretă cu privire la identitatea noului iubit.

Marcela Fota, criticată de cei din breaslă

Marcela Fota a fost aspru criticată de opinia publică, dar și de cei din jur, din cauza anunțului privind apariția unui nou bărbat în viața ei. Chiar și cei care-i sunt fani au criticat-o pe rețelele de socializare, în secțiunile dedicate comentariilor. 

Vezi și: Marcela Fota zâmbește din nou! Alături de cine s-a fotografiat artista

Nici colegii de breaslă nu s-au abținut să nu comenteze evenimentul. Daniela Ploia, care activează tot în industria muzicală, a spus despre Marcela Fota, invitată la o emisiune TV, „Tu te duci, eu mă mărit. Și ce drame mai făcea.”

Ca răspuns la afirmațiile Danielei, Marcela Fota a afirmat că nici nu o cunoaște pe Daniela și că, într-un fel sau altul, se aștepta la astfel de declarații din partea unor persoane pe care nici nu le cunoaște. 

„Nu știu cine este Daniela Ploia, nici nu mă interesează. Nu mă interesează nici comentariul dumneaei, nici comentariul nimănui.”, a declarat Marcela Fota. 

Reamintim, soțul celebrei cântărețe de muzică populară s-a stins la vârsta de 47 de ani, în urma unui infarct, în urmă cu doi ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net