Marcela Fota zâmbește din nou! Alături de cine s-a fotografiat artista

Ultima actualizare:

Artista Marcela Fota a găsit puterea să zâmbească din nou. Aceasta a suferit enorm din cauza pierderii soțului, dar acum pare să fie mai bine. 

Marcela Fota zâmbește din nou
Marcela Fota zâmbește din nou

După ce a suferit luni la rând, Marcela Fota a zâmbit din nou. Artista, în a doua zi de Paște, a radiat de fericire, iar cel care a făcut-o să mai uite de probleme a fost chiar un prieten de familie, cu 22 de ani mai tânăr.

Marcela Fota s-a fotografiat alături de Alex, fiul unor prieteni de familie, ce, în ultima perioadă, o însoțește peste tot. Artista părea extrem de fericită în imaginea postată pe rețelele sociale, astfel că tot felul de întrebări au apărut în mintea fanilor.

Foto spynews.ro
Foto spynews.ro

Marcela Fota a ținut, însă, să lămureasă situația și a declarat pentru spynews.ro că bărbatul alături de care s-a pozat este doar un prieten.

Eu trec printr-o perioadă extrem de dificilă, încerc să îmi revin după decesul soțului, am un copil de crescut, nu îmi arde de relații, așa cum spun unele persoane. Între mine și tânărul respectiv există o relație de prietenie, nimic mai mult. Dacă merg undeva ca să susțin un spectacol și cineva îmi oferă flori, nu înseamnă că am o relație cu persoana respectivă. Dacă am făcut două poze alături de un tânăr, la restaurant sau în mașină, nu înseamnă că am o relație cu el”, a declart aceasta.

Citește și Tragedii cumplite în viețile artiștilor de folclor. Ce solistă a fost împușcată de soț

De asemenea, Alex a ținut să precizeze că el și artista sunt prieteni de familie și că nu s-ar pune problema de vreo relație.

  „La un bărbat ca mine ar aspira orice femeie. (...) Suntem prieteni de familie. Nu este vorba despre o altfel de relație. Marcela îmi cunoaște părinții, suntem prieteni de familie. Nu știu cine și de ce a lansat zvonul că Marcela ar fi iubita mea”, a declarat afaceristul pentru sursa menționată.

Soțul Marcelei Fota a murit la 47 de ani 

Marcela Fota a suferit enorm după ce și-a pierdut soțul din cauza unui infarct. Artista declara că pierderea prin care a trecut e inimaginabilă.

Este o durere imensă, inimaginabilă. Până nu treci prin așa ceva, nu ai cum să simți ce simt eu. Data de 2 februarie a coincis și cu faptul că am împlinit trei ani de la căsătoria religioasă, de când ne-am căsătorit în biserică. Atunci părinții mei împlineau și ei 50 de ani de căsnicie… În astfel de situații Dumnezeu te întărește și îți dă putere să mergi mai departe, indiferent de situație. Am tot fost întrebată dacă sunt pregătită să îmi refac viața, dar încă este mult prea devreme să discut despre asta. Niciodată să nu spui niciodată însă consider că, deocamdată, chiar dacă împlinește 13 ani pe 1 iulie, copilul meu este prea mic pentru asta. Îmi doresc să merg mai departe iar fiul meu să mă vadă că îmi duc viața înainte așa cum am avut-o până acum”, a povestit Marcela Fota, pentru Click!.  

Citește și Tragedii cumplite în viețile artiștilor de folclor. Ce solistă a fost împușcată de soț

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net