Tragedii cumplite în viețile artiștilor de folclor. Ce solistă a fost împușcată de soț

Ultima actualizare:

Dramele artiștilor de folclor. Marcela Fota a rămas văduvă, celebrul artist Dumitru Stroie a murit în accident de mașină și a lăsat văduvă o soție tânără, iar Maria Ghinea a fost împușcată de soț!

Maria Ghinea, Dumitru Stroie alături de soția lui, care acum e văduvă, și Marcela Fota
Maria Ghinea, Dumitru Stroie alături de soția lui, care acum e văduvă, și Marcela Fota

E vremea în care se aprind lumânări pentru cei dragi, plecați de lângă noi. Câțiva artiști din muzică populară au lacrimi în ochi de Sărbători. Pe data de 2 februarie, s-au împlinit trei ani de la căsătoria religioasă a interpretei de muzică populară Marcela Fota cu regretatul ei soț. Minel Fota a murit în anul 2020, la doar 47 de ani, din cauza unui infarct.

Marcela Fota și regretatul ei soț
Marcela Fota și regretatul ei soț

Marcela Fota: "Este mult prea devreme să îmi refac viața"

"Este o durere imensă, inimaginabilă. Până nu treci prin așa ceva, nu ai cum să simți ce simt eu. Data de 2 februarie a coincis și cu faptul că am împlinit trei ani de la căsătoria religioasă, de când ne-am căsătorit în biserică. Atunci părinții mei împlineau și ei 50 de ani de căsnicie. În astfel de situații Dumnezeu te întărește și îți dă putere să mergi mai departe, indiferent de situație.

Am tot fost întrebată dacă sunt pregătită să îmi refac viața, dar încă este mult prea devreme să discut despre asta. Niciodată să nu spui niciodată, însă consider că, deocamdată, chiar dacă împlinește 13 ani pe 1 iulie, copilul meu este prea mic pentru asta. Îmi doresc să merg mai departe, iar fiul meu să mă vadă că îmi duc viața înainte, așa cum am avut-o până acum”, a povestit Marcela Fota, pentru Click!.

Dumitru Stroie a murit în urma unui accident de mașină

Pe data de 18 decembrie 2021, Dumitru Stroie a sfârșit sub roțile unui TIR,  lăsând în suferință o soție tânără. Claudia Stroie se ocupă acum de pomenile artistului, "baciul sibian", dar și de afacerea pe care o dezvoltaseră împreună. 

Claudia și Dumitru Stroie, pe vremea când moartea nu îi despărțise
Claudia și Dumitru Stroie, pe vremea când moartea nu îi despărțise

Dumnezeu ne-a adus împreună, asta este cert, pentru că noi ne-am cunoscut la mănăstire și, la nici două luni de relație, Dumitru mi-a pus marea întrebare, dacă vreau să fiu soția lui. Asta se întâmpla pe data de 12 iulie, când toți creștinii sărbătoresc Sfânta Fecioară Maria Prodromița.

Cu ajutorul părintelui Modest, de la Mănăstirea Găbud, care se afla la Oașa în acea zi, conform unui scenariu bine pus la punct de către Dumitru, am primit un superb inel cu diamante, un buchet cu 135 de trandafiri și o icoană cu Sfânta Fecioară Prodromița. Printre lacrimi, am spus DA, am primit binecuvântarea sfinților părinți și, câteva minute mai târziu, am aflat că Dumitru găsise și sală, pe 27 octombrie anul acesta”, povestea Claudia la vremea respectivă.

Citește și: Ce tragedii! Maria Ghinea, împușcată în cap, Maria Șelariu și-a pierdut fiul, iar Corinei Dragomir i-au murit doi iubiți

Solista de muzică populară Maria Ghinea
Solista de muzică populară Maria Ghinea

Maria Ghinea, terorizată de soțul gelos: "A tras două gloanţe"

Solista de muzică populară Maria Ghinea (52 ani) a trecut prin necazuri de neimaginat, cu ani în urmă, când soţul acesteia, originar din Iugoslavia, a terorizat-o şi a spus-o unor violenţe cumplite. "Era foarte gelos. Trebuia să plec cu orchestra într-un turneu în Irak. În dimineaţa aceea mi-a zis să nu mă mai duc nicăieri. Eram de acord, dar şi asta îl deranja. M-a prins de păr şi m-a tras înapoi. Aveam părul foarte lung. L-am văzut că din uşă se aşază în genunchi. Am crezut că s-a dus după o bâtă. A venit cu pistolul, s-a aşezat în faţa mea şi a tras", a retrăit ea coşmarul de atunci.

"A tras două gloanţe. Unul mi-a rămas în creier, altul m-a atins pe spate. M-a târât prin casă mai bine de o oră. Nu mai eram conştientă. Am fost o norocoasă că am tras capul şi că m-a pus cu orificiul rănii în jos. Am pierdut patru litri de sânge. Am avut o operaţie destul de grea, m-au operat o noapte întreagă. Am opt centimetri de lipsă osoasă. De aceea port breton, să nu se vadă", a mai povestit solista, pe vremuri, într-o emisiune de la Kanal D.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net