Drama solistei de muzică populară Maria Ghinea: cum a împuşcat-o soţul în cap

Ultima actualizare:

Problemele au început când el i-a impus să renunţe la carieră şi să facă numai ce îi dicta el. „Am băgat divorţ. El nu ştia să scrie şi să citească româneşte. M-a bătut în plină stradă până mi-am retras plângerea", a povestit cântăreaţa la Kanal D. „M-a lovit în prezenţa băiatului meu, a lui Alexandru, în nenumărate rânduri".

"Am fost cea de a noua nevastă a lui. Am aflat acest lucru după ce s-a terminat povestea asta. Am mai aflat că avea băieţi mai mari decât mine. Diferenţa de vârstă dintre noi era de 19 ani. M-a sunat fosta lui soţie şi mi-a spus: «Vreau să îţi dau un sfat. Nu vei mai scăpa din această relaţie decât moartă»", a dezvăluit interpreta.

„Am născut al doilea copil, pe Dragoş. În acel an am luat o bătaie cruntă. Alexandru avea 6-7 ani, s-a dus la mama mea şi i-a spus «Vino, cred că a omorât-o!» Acum băiatul are 24 de ani. I-am spus şefului de post că mă va omorî, că are un pistol, dar el mi-a zis că nu se poate băga, fiindcă legislaţia nu-i permite", a mărturisit artista.

„Eram datoare, nu aveam venituri, aveam datorii la bănci, aşa că m-am reangajat la o orchestră. El a avut o interdicţie pentru doi ani şi a fost trimis în ţara de origine. Am făcut 75 de drumuri în Iugoslavia cu cratiţa de sarmale, cu copiii după mine. Am fost o soţie devotată. Îmi spunea să rămân acolo, dar eu n-am vrut să rămân, m-am opus", a rememorat cântăreaţa.

„Era foarte gelos. Trebuia să plec cu orchestra într-un turneu în Irak. În dimineaţa aceea mi-a zis să nu mă mai duc nicăieri. Eram de acord, dar şi asta îl deranja. M-a prins de păr şi m-a tras înapoi. Aveam părul foarte lung. L-am văzut că din uşă se aşază în genunchi. Am crezut că s-a dus după o bâtă. A venit cu pistolul, s-a aşezat în faţa mea şi a tras", a retrăit ea coşmarul de atunci.

"A tras două gloanţe. Unul mi-a rămas în creier, altul m-a atins pe spate. M-a târât prin casă mai bine de o oră. Nu mai eram conştientă. Am fost o norocoasă că am tras capul şi că m-a pus cu orificiul rănii în jos. Am pierdut patru litri de sânge. Am avut o operaţie destul de grea, m-au operat o noapte întreagă. Am opt centimetri de lipsă osoasă. De aceea port breton, să nu se vadă", a mai povestit solista.

„S-a purtat cu mine sub orice critică la proces. A primit inţial 10 ani. Apoi i-au dat opt ani, din care i-au dat doar 5. A primit interdicţie definitivă în România. Nu m-a mai căutat, dar s-a întâmplat să-l sune pe Dragoş, i-a vorbit foarte urât despre mine. Copilul a fost categoric, el nu se aştepta şi l-a ameninţat şi pe el", a mai spus Maria Ghinea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net