Clipe de panică în miez de noapte pentru Oana Roman și fiica sa, Isabela: „Dacă sunteți femei singure...”

21 octombrie 2024 7:22   Vedete românești

Oana Roman, situație tensionată cu un livrator de mâncare. Bărbatul de la o cunoscută aplicație de livrare mâncare a avut o ieșire nervoasă, care a speriat-o atât pe Oana Roman, cât și pe fiica sa, Isabela. 

Vedeta a tras un semnal de alarmă pentru toate femeile și mamele singure, acela de a le ruga să nu își mai comande seara nimic de mâncare, deoarece riscă să devină victimele livratorilor agresivi. 

Oana Roman: „Livratorul m-a recunoscut”

Pe contul personal de Instagram, vedeta a postat un mesaj prin intermediul căruia a povestit cum a fost agresată verbal de un livrator de mâncare. Oana Roman nu se afla de una singură, ci alături de Isabela, fiica sa din fosta căsnicie cu Marius Elisei. 

Comportamentul livratorului a lăsat mult de dorit, așa cum reiese din povestirile Oanei Roman, care consideră că acesta a recunoscut-o când i-a spus să nu mai țipe atât de tare, moment în care a început să o înjure. 

„În seara asta, un livrator de la Tazz a țipat și m-a înjurat îngrozitor de urât de față cu Isa, în fața casei mele. Dacă sunteți femei singure, mai ales cu copii, nu mai comandați nimic seara! Eu și Isa ne-am speriat foarte tare. 

Livratorul m-a recunoscut și pentru că l-am rugat să nu mai țipe așa tare, a început să mă înjure. Am camere peste tot și firma de pază care vine instant dacă apăs butonul de alarmă, dar am tras o mare sperietură!”, a fost mesajul făcut public de Oana Roman. 

Oana Roman, despre Isabela: „ Are contul ei, cu cardul ei”

La vârsta de doar 10 ani, Isabela reușește să își facă părinții mândri. Recent, mama sa a vorbit despre activitățile care îi aduc o sursă de venit. De asemenea, Oana Roman a dezvăluit și ce a făcut Isabela cu banii. 

„Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară. Câștigă de multe ori cât primește pensia alimentară. Câștigă de vreo cinci ori mai mult. Are contul ei, cu cardul ei, de unde poate să își scoată banii de acolo absolut cum își dorește, dar este foarte cumpătată, nu cheltuie din ei. Din 500 de lei de acum încolo îmi ajung să îi plătesc trei sferturi din cursurile de înot. Costă mai mult înotul. Mă costă mai mult înotul, dar e ceva în plus, nu ceva în minus. Face foarte multe lucruri, merge cu mine peste tot. În weekend mergem la petreceri, la târguri de haine”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Mai multe