Oana Roman, noi dezvăluiri șocante despre viața alături de Marius Elisei: „Eram absolut mizerabilă...”

Oana Roman simte că a renăscut din momentul în care a decis să încheie orice legătură cu fostul său soț, Marius Elisei. Vedeta a mărturisit în nenumărate rânduri că viața alături de el a fost un adevărat calvar și că nu mai suporta abuzul emoțional la care era supusă. L-a acuzat pe acesta că ar fi narcisist și că i-a făcut foarte mult rău, iar procesul prin care a reușit să se rupă de relația cu el a fost unul anevoios. 

Oana Roman, noi dezvăluiri șocante despre viața alături de Marius Elisei
Oana Roman, noi dezvăluiri șocante despre viața alături de Marius Elisei

Oana Roman, noi dezvăluiri șocante despre viața alături de Marius Elisei

Oana Roman a povestit că a trecut prin chinuri groaznice. Aceasta a povestit că fostul soț era de o gelozie cruntă și că de multe ori i-a fost frică din cauza sa. Mai mult, aceasta a mai spus că bărbatul ar fi avut o dependență de alcool și că ar fi fost jignită constant. De un an de zile, Marius Elisei se iubește cu altă femeie și tot de atunci Oana spune că bărbatul nu se interesează deloc de fiica sa, fiind nevoită să se descurce singură de creștera Isabelei. Vedeta îl acuză că nu îi dă Isabelei nici măcar pensia alimentară și nici nu a sunat-o de ziua ei. Cele două își duc singure viața, iar Oana depune eforturi mari pentru a se descurca cu toate responsabilitățile zilnice. Întrucât vedeta nu se ferește să își împărtășească viața pe rețelele de socializare alături de fanii săi, Oana primește multe întrebări legate de modul în care face față problemelor.

Sunt alții care fac mai mult și mai greu decât mine, doar că nu îi vedeți. Tot timpul spun că energia și puterea sunt un dar pe care l-am primit de la Dumnezeu, mi-este foarte clar lucrul acesta. Găsesc mereu resurse să rezolv tot și să merg mai departe. Chiar dacă în unele zile mi-este greu și mie și simt că am obosit.”, a răspuns Oana la o întrebare adresată de un fan pe Instagram.

Totodată, oamenii au fost curioși să afle cum este viața fără un partener, în condițiile în care vedeta arată fără frică, de fiecare dată, că are momente în care îi este greu și în care se simte vulnerabilă.

„Nu a fost greu absolut deloc pentru că, în cazul meu, viața alături de un partener în ultimii ani a fost una foarte grea, foarte rea și foarte urâtă, cu foarte multe probleme, și acuzații și nefericire. Viața singură este o binecuvântare pentru mine, este momentul în care am scăpat de ceva care îmi făcea viața nefericită și eram absolut mizerabilă în sufletul meu. Pentru mine este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat și sunt foarte fericită și liniștită. Sunt bine așa cu viața mea, cu copilul meu, cu prietenii mei, cu jobul meu.”, a răspuns Oana Roman, pe Instagram.

Cu toate că Oana depune mari eforturi să își vadă fetița fericită, copila suferă enorm pentru că tatăl său nu se interesează de ea. Din acest motiv, Oana încearcă să înlocuiască prezența acestuia și îi face toate poftele Isabelei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Nouria Nouri png
banner gabriela cristea png
madonna profimedia (2) jpg
image png
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 3 jpg
image jpeg
Banner Oana Turcu
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net