Secretul care îl ajută pe Petre Roman să se mențină în formă la cei 78 de ani. Ce face în fiecare dimineață: „Nu se abate nici măcar o zi”

Petre Roman (78 de ani) practică un obicei care l-a ajutat de-a lungul timpului să se mențină într-o formă fizică exemplară, în ciuda vârstei pe care o are. Chiar fiica acestuia a dezvăluit ritualul pe care tatăl ei îl urmează de ani buni. 

Petre Roman se menține în formă la 78 de ani
Petre Roman se menține în formă la 78 de ani

„Întotdeauna a fost atent la ce mănâncă, la ce bea și la cât doarme”

Petre Roman, unul dintre cei mai renumiți foști politicieni din România, a ajuns la vârsta de 78 de ani și se pare că timpul nu și-a pus deloc amprenta asupra aspectului său fizic. Tatăl Oanei Roman este într-o formă exemplară, iar acest lucru se datorează unui obicei pe care îl practică în fiecare dimineață.

În cadrul unei emisiuni TV, Oana Roman a dezvăluit că tatăl ei a adoptat un regim strict de viață, care îl ajută să se mențină în formă, ba chiar l-a ajutat și din punct de vedere intelectual. Se pare că fostul politician este extrem de atent la alimentație, dar și la programul de odihnă.

”Este fabulos acest om. El este exemplul de trăiesc sănătos și duc o viață echilibrată. Întotdeauna a fost atent la ce mănâncă, la ce bea și la cât doarme”, a declarat Oana Roman în cadrul unei emisiuni.

„Face exerciții în fiecare zi”

De asemenea, vedeta a mai mărturisit că Petre Roman nu își începe dimineața fără câteva exerciții de gimnastică, asta după ce servește micul dejun. Nu are vicii, iar singurele sale pasiuni sunt urcatul pe munte, sportul și înotul. Tatăl Oanei Roman are un program de somn bine stabilit, iar obiceiurile care îl stimulează intelectual sunt scrisul și cititul. Mai mult, la cei 78 de ani, acesta are același număr de kilograme pe care îl avea și în perioada adolescenței.

„Nu se abate nici măcar o zi. În fiecare dimineață mănâncă un anume mic dejun, are același ritual. Nu bea, nu fumează, urcă pe munte, face exerciții în fiecare zi. Are un antrenament pe care l-a creat și l-a respectat mereu”, a mai precizat Oana Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pilaf cu rosii jpeg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
index webp
6 Camara muraturi a marin jpg
tochitura moldoveneasca jpeg
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
Horoscop dragoste iubire FOTO Shutterstock jpg
16 09 Click ro jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net