Petre Roman, Adrian Enache și Gabriel Dorobanțu își ascund firele albe cu vopsea de păr. Verdictul hairstylistului Gabi Lăutaru, fost solist: „Se vede de la o poștă!”. Care e cel mai spilcuit politician?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Multe nume cunoscute din lumea artistică și politică apelează la vopseaua de păr, din dorința de a-și ascunde vârsta din buletin. Însă, uneori, rezultatele sunt catastrofale! Hairstylistul Gabi Lăutaru, fostul solist al trupei Boombastic, ne-a vorbit, în interviul exclusiv pentru Click!, despre look-ul artificial al celebrităților din România. Am aflat și cât costă o tunsoare realizată de el.

Care politician din România este cel mai bine tuns?

Gabi Lăutaru, fost solist al trupei Boombastic, și care în anii 2000 a dat lovitura cu hit-ul „Ești ca o viperă”, a avut mai multe locuri de muncă, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor:

„Pot face un film despre asta. Am fost șofer de protocol, taximetrist, agent imobiliar, agent de securitate, dispecer video și tv. Deocamdată, sunt un hairstylist în devenire și îmi dau tot interesul să deprind toate tehnicile de tuns. Bărbații zilelor noastre fac concurență doamnelor și sunt pretențioși, când vine vorba despre look. Mulți politicieni sunt dichisiți, dar politicianul cel mai bine tuns pare George Simion”, a spus el, exclusiv pentru Click!

„Celebritățile se vopsesc pentru a readuce un aer de întinerire”

Gabi Lăutaru a analizat și frizurile unor celebrități, precum politicianul Petre Roman (77 de ani) și soliștii Adrian Enache (58 de ani) și Gabriel Dorobanțu (66 de ani), care au optat să-și ascundă firele albe cu ajutorul vopselei de păr. Însă, uneori, rezultatele pot fi catastrofale, dacă nu apelează la specialiști:

„Celebritățile se vopsesc pentru a readuce un aer de întinerire, dar, dacă nu optează pentru culoarea potrivită, se vede de la o poștă că și-au vopsit părul. Totul trebuie să pară natural și, de exemplu, dacă ai fost șaten clar nu te vei vopsi negru!”, a mai menționat el, pentru Click!

Când costă o tunsoare realizată de Gabi Lăutaru: „E gratuit, pentru persoanele nevoiașe”

Gabi Lăutaru ne-a mai spus cât costă o tunsoare realizată de el, dar ne-a dezvăluit și că vine în ajutorul persoanelor sărace:

„În general, tunsorile pentru băieți și bărbați costă 30 de lei, iar pentru doamne, de la 50 de lei în sus, depinde de cerințe și de păr. Tund și gratuit persoanele nevoiașe, care nu au posibilități materiale. O fac cu drag pentru credința mea în Dumnezeu”.

Povestea hit-ului „Ești ca o viperă”, care i-a adus celebritatea

Trupa Boombastic, alături de care Gabi Lăutaru a cunoscut celebritatea, a dat lovitura, la începutul anilor 2000, cu piesa „Ești ca o viperă”. Solistul ne-a dezvăluit  povestea din spatele melodiei de succes, cu versuri acide la adresa femeilor dure:

„Când ne-am așezat cu băieții să scriem versurile ne-am gândit că sunt și femei pline de venin și egoiste și de aici totul a decurs de la sine. Versurile au curs că unse”.

Se reunește trupa? Iată ce spune Gabi Lăutaru:

„Nu știu dacă revenim pe scenă, dar am fost căutat de la un trust tv, pentru o emisiune, care va debuta în luna august, și în care producătoarea emisiunii ne-ar dori acolo pentru o apariție completă a trupei și unde să cântăm hit-ul care ne-a consacrat. Emisiunea este una cu scop caritabil și social pentru cazuri cu familii defavorizate”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Chef Cătălin Scărlătescu (51 de ani) este extrem de încântat de revenirea "acasă", la PROTV
banner sanziana buruiana png
mihai leu si sotia anna jpeg
Ema Uta jpg
Monica Davidescu și Aurelian Temișan, un cuplu de 23 de ani Sursa: Instagram
alexia eram mario fresh jpg
virna lisi getty jpg
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net