Diana Enache, adevărul despre relația cu Iuliana Mariciuc, iubita tatălui ei: „Realitatea a fost mult mai grea”

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au pus bazele uneia dintre cele mai controversate povești de iubire din showbiz-ul autohton românesc. Diana, fiica artistului din căsnicia cu Corina, a vorbit despre cât de tare a afectat-o separarea părinților ei. Ce a avut de declarat tânăra în legătură cu relația pe care o are cu actuala iubită a tatălui ei. 

Diana Enache, despre relația tatălui ei cu Iuliana Marciuc / foto: Colaj Click!
Diana Enache, despre relația tatălui ei cu Iuliana Marciuc / foto: Colaj Click!

Adrian Enache și Iuliana Mariciuc au avut o relație oficială de mai bine de 15 ani în fața celor de acasă. Cu toate că și-a asumat idila cu Iuliana, în paralel, Adrian era căsătorit cu Corina, femeia care i-a dăruit primul lui copil. 

Diana Enache: „Venea la noi acasă”

Corina și Adrian Enache au fost căsătoriți vreme de 20 de ani, dintre care 15 artistul i-a dedicat trăind o viață dublicitară. Diana Enache a recunoscut faptul că povestea de iubire trăită cu Iuliana Marciuc a afectat-o destul de mult.

Prezentă în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată”, moderată de Cristina Șișcanu, tânăra afirmă faptul că niciodată nu a fost într-o relație prea bună cu Iuliana Marciuc. 

„N-am fost întotdeauna în relații bune cu ea. Este firesc ca oamenii să divorțeze și poate părinții nu se mai înțeleg, când fiecare și-a refăcut viața… Dar când tu ai crescut cu acea persoană… Și s-au mai făcut anumite declarații neadevărate: Că nu am fost prieteni, că am fost cunoștințe. Realitatea a fost mult mai grea.

Pentru că am crescut cu această persoană în anturaj. Venea la noi acasă. Dar acum suntem OK. Pot să spun că suntem OK de când m-am maturizat și eu. De când am început să mă cunosc și eu ca femeie”, a declarat Diana Enache.

A fost supărată pe tatăl ei 

Diana Enache mărturisește că a existat o perioadă în care i-a purtat supărare tatălui ei, însă lucrurile s-au remediat. 

„Am fost supărată. E delicat. E complicat. Eu am fost genul care am luptat ca familia mea să nu se destrame. Îi mulțumesc tatălui meu că, deși au divorțat, eu n-am simțit niciodată lipsa asta”, a mai spus fiica lui Adrian Enache. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
banner bordea png
banner Christian Sabbagh png
3 monica pop jpg jpeg
andrei voica masterchef 22452500 jpg
image png
Banner Petre Năstase
Banner Almășan Marin Huidu
image
actualitate.net
image
actualitate.net