Cine i-a furat inima lui Adrian Enache! O iubește mai tare decât pe propria fiică: „Este senzațională”

Inima lui Adrian Enache i-a fost furată de tot! Îndrăgitul artist a ajuns să iubească o altă persoană chiar mai tare decât își iubește propria fiică! Este vorba chia de nepoțica lui pe care Diana a adus-o pe lume în urmă cu doar 3 săptămâni. Adrian este mai fericit ca oricând și a dezvăluit cum se simte în rolul de bunic.

Cine i-a furat inima lui Adrian Enache
Cine i-a furat inima lui Adrian Enache

Adrian Enache a devenit bunic

Diana Enache a născut pe 27 septembrie o fetiță de nota 10, la o clinică privată din Capitală. Bebeluşa pe nume Maria este perfect sănătoasă și a venit pe lume prin cezariană. Nașterea, pe care solista a dorit să o țiă secret, a decurs foarte bine, fără nici o complicație, iar de atunci toată familia trăiește o mare bucurie. 

Cel care însă se declară absolut îndrăgostit de noua membră a familiei este chiar Adrian Enache! Prezent în cadrul emisiunii Xtra Night Show, artistul a făcut mai multe dezvăluiri despre noul său rol de bunic. Pe lângă faptul că este foarte încântat de această postură, artistul a mărturisit că prima dată când și-a văzut nepoțica și-a amintit de fiica lui, Diana, în copilărie. Mai mult, acesta o consideră pe Maria Ilinca a treia minune din familia lor și a recunoscut că simte o iubire deosebită față de ea.

Măriuța este senzațională. Maria Ilinca este încă o minune de la Dumnezeu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot. Nu credeam când îmi spuneau prietenii că o să o iubesc mai multe pe nepotul sau nepoata, am zis că nu e așa. Nu e că nu o iubesc pe Diana, e altceva. Acum am o experiență. Diana a crescut cu naționala de fotbal a artiștilor”, a spus Adrian Enache la Xtra Night Show.

Cât despre fiica sa, Adrian Enache a spus că Diana are o strălucire cu totul aparte de când a devenit mămică.

Să știi că are o strălucire aparte. Mamele au un alt fel de fericire, emană o aură. Eu sunt cel mai bogat om din lume că am doi copii și o nepoțică minunați care pășesc pe urmele mele. E clar. Ultima mișcare e cu Maria, de acum câteva zile. Am luat-o pe Maria așa pe piept, că nu era liniștită. Am început să-i cânt și ea parcă a continuat, am zis că are fler deja. Ei s-au mutat împreună, nu s-au căsătorit, sunt ca la Hollywood”, a mai spus artistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sosoaca gif
image
image
image
image
image
image
anca molnar colaj instagram jpg
banner theo rose png
Banner Mihai Traistariu
Coldplay FOTO Profimedia jpg
jador oana ciocan colaj facebook jpg
banner Gina Pistol
banner Paula Iorga
denise rifai instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net