Diana Enache a născut! Adrian Enache este bunic! Avem primele detalii despre bebelușa Maria

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Este vestea momentului în showbizul românesc! Diana Enache a născut! Şi încă de acum o săptămână, în mare sectret! Artista l-a făcut bunic pe Adrian Enache (57 de ani) și este mare bucurie în toată familia. Click! are primele detalii, în exclusivitate.

Diana Enache a născut miercuri (27 septembrie) o fetiță de nota 10 / colaj: foto arhiva personală
Diana Enache a născut miercuri (27 septembrie) o fetiță de nota 10 / colaj: foto arhiva personală

Evenimentul s-a petrecut în mare taină chiar la finalul lunii trecute. Diana Enache a născut miercuri (27 septembrie) o fetiță de nota 10, la o clinică privată din Capitală. Bebeluşa este perfect sănătoasă și a venit pe lume prin cezariană. Nașterea a decurs foarte bine, fără nici o complicație.

Copleşit de emoţii, Adrian a dat prima dată vestea colegilor de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde a și avut un spectacol weekendul trecut. Sâmbătă artistul a urcat pe scenă, în spectacolul intitulat „Acces direct... la muzică", alături de Mirela Boureanu Vaida şi Orchestra Teatrului de Revistă. 

Bunicul Adrian Enache și-a cinstit colegii și de la teatru, și din Naționala Artiștilor

Bunicul Adrian Enache a petrecut alături de colegii artiști și fotbaliști / foto: arhiva personală
Bunicul Adrian Enache a petrecut alături de colegii artiști și fotbaliști / foto: arhiva personală

Potrivit surselor Click!, tânăra mămică și bebelușa, care va primi şi numele Maria, au ajuns acasă luni. Alt motiv de mare bucurie pentru bunic, şi încă o ocazie de sărbătoare alături de cei mai buni prieteni. De data aceasta avem şi fotografia din culise. Totul s-a petrecut luni seară, după întâlnirea tradiţională a Naţionalei de Fotbal a Artiştilor, din care face parte şi cântăreţul. După meci, Adrian Enache şi-a cinstit colegii, printre care se numără şi Andrei Ştefănescu şi Kamara - din trupa Alb Negru, dar şi Paul Gheorghe - fondatorul şi coregraful trupei Trouble Crew şi actorul Lucian Ghimişi (Săriți de pe fix, Pro TV).

Diana Enache: „Toată dragostea începe şi se termină acolo: Meternitate"

Martți, 3 octombrie, Diana a vorbit prima dată despre maternitate / foto: arhiva prsonală
Martți, 3 octombrie, Diana a vorbit prima dată despre maternitate / foto: arhiva prsonală

Diana ar fi dorit să țină cât mai mult secretul, dar bucuria este prea mare. Așadar artista a publicat și ea ieri (3 octombrie) o fotografie şi un mesaj în social media în care a împărtăşit cu fanii din mediul virtual primele emoţii despre maternitate. „All love begins and ends there. #Motherhood" („Toată dragostea începe şi se termină aclolo. #Maternitate", n.r.), a scris ea în dreptul imaginii cu burtica.

Diana Enache și iubitul ei, Ionuţ Vîntu, au dat şi ei mare party înainte de naşterea fetiţei lor, Maria

Adrian Enache a dezvăluit numele bebelușei: „O va chema sigur şi Maria"

În urmă cu puțin timp, Adrian Enache a vorbit și despre numele pe care urmează să-l poarte nepoțica lui, pe care a așteptat-o cu mare emoție. Artistul a declarat că unul dintre prenumele fetiței va fi Maria, dar a spus că şi părinții vor alege unul, la care încă se gândesc. 

O va chema Maria, pentru că este un nume extrem de frumos și este sfânt și cântat în multe melodii. Să vedem la al doilea ce nume au în plan, dar Maria știu sigur”, a dezvăluit artistul, pentru postul tv Antena Stars.  

Sexul copilului a fost anunțat de Diana chiar în podcastul tatălui său. Vizibil emoționată, solista i-a făcut o surpriză de zile mari tatălui ei, chiar de ziua lui de naștere, în data de 12 iunie anul acesta. Astfel, în ziua în care Adrian Enache a împlinit 57 de ani, Diana i-a făcut cadou o medalie pe care a inscripționat titlul „Cel mai tânăr bunic rock'n'roll”. 

Artistul a purtat pandantivul de bunic la gât cât timp a fost în emisiune, apoi l-a pus lângă celelalte trofee. În timpul aceluiași podcast, Diana şi Adrian Enache au stat de vorbă și despre alte subiecte, preț de mai multe zeci de minute, și au depănat amintiri din copilărie. Diana a mărturisit cum cânta în baie pe ascuns, pentru că avea trac atunci când era în preajm tatăl ei.

Diana Enache a progamat deja revenirea pe scenă: va cânta cu tatăl ei, Adrian Enache, în data de 14 noiembrie, la Sala Palatului

Adrian Enache a programat şi anul acesta un spectacol grandios la Sala Palatului
Adrian Enache a programat şi anul acesta un spectacol grandios la Sala Palatului

Pentru că în ultimele luni nu a mai putut urca pe scenă, Diana Enache este nerăbdătoare să revină în fața publicului. Primul spectacol după nașterea fetiței sale este cel programat împreună cu tatăl ei, la Sala Palatului, în data de 14 noiembrie, intitulat „Adrian, din inimă Enache! E-o nebunie!”. Evenimentul este organizat de Tandem Production în colaborare cu Asociația Culturală Valahii.

După spectacolul sold out pe care Adrian Enache l-a susţinut anul trecut, scena Sălii Palatului va fi din nou pregătită pentru „O nebunie”, aşa cum îi place artistului.

„Vor fi multe surprize, un show plin de adrenalină, în manieră pop-rock, cu piese nationale și internaționale interpretate de mari voci, acompaniate live de trupa condusă de Dan Dimitriu şi coregrafiate de baletul High Class", se arată în comunicatul de presă despre eveniment.

Pe lângă Diana Enache, alături de Adrian Enache vor urca pe scenă și alți artiști. Dida Drăgan este una dintre „guest staruri”. „Sunt onorat, emoționat şi profund recunoscător să o am alături de mine, pe scena Sălii Palatului, pe cea a cărei voce împleteşte forţa şi sensibilitatea în melodii precum «Rug» sau «Deschideţi poarta soarelui»: inconfundabila, Dida Drăgan”, a spus Adrian Enache, potrivit aceleiași surse.

De asemenea, din programul pregătit de Adrian Enache pentru show-ul de la Sala Palatului fac parte şi alte nume importante din showbiz-ul autohton: Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Bella Santiago, Rareş Varniote, Nicu Patoi (chitară), Flavius Teodosiu (saxofon), trupa Krypton, corul de copii condus de Cristina Manoliu. Iar regia spectacolului este asigurată de Daniel Iordachioaie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net