Cum o descrie Iuliana Marciuc pe nepoțica lui Adrian Enache! „Este foarte expresivă și bine conturată!”

Adrian Enache (57 de ani) este în culmea fericirii că a devenit bunic. Frumoasa lui fiică, Diana Enache, a născut o fetiță sănătoasă și minunată pe data de 27 septembrie și toată familia Enache este în extaz.

Tatăl nepoțelei lui Adrian Enache este  Ionuț Vântu, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu. Cu toții sunt încântați de noul membru al familiei, iar Iuliana Marciuc ne-a mărturisit că micuța, nou venită pe lume, este foarte expresivă și bine conturată.

„E o fetiță foarte frumoasă”

Să dea Dumnezeu să fie frumoasă și norocoasă și mereu înconjurată de iubire, că asta e cel mai important! E o fetiță foarte frumoasă și foarte bine conturată și este minunat rolul de mămică pe care îl are Diana, mă bucur foarte mult pentru ea. Încearcă să se acomodeze cu acest nou rol și sunt sigură că o va face foarte bine.

Diana și Ionuț sunt un cuplu foarte discret și noi le respectăm intimitatea și discreția, mai ales în această perioadă care nu este ușoară pentru o tânără mămică pentru că e o perioadă în care prioritățile și programul ți se schimbă complet”, a povestit Iuliana Marciuc într-un interviu.

Se pare că fetița Dianei Enache se va numi Maria dar va mai avea și un al doilea nume pe care părinții ei i-l vor alege cu grijă.

Adrian Enache a devenit astfel cel mai tânăr bunic rock&roll, așa cum l-a numit chiar fiica lui, Diana, când a fost invitată la podcastul tatăl lui său și i-a dăruit o medalie. De la Iuliana Marciuc am aflat că artistul a fost extrem de emoționat în ziua nașterii nepoatei sale.

„A avut foarte mari emoții în ziua nașterii, dar i-au trecut după ce a cântat”, a mai adăugat Iuliana Marciuc.

Îi pregătesc surprize Dianei, la concertul lui Adrian Enache de la Sala Palatului

Este al doilea an în care Adrian Enache pregătește un super concert la Sala Palatului, "Adrian, din inimă, Enache!", care va avea loc pe data de 14 noiembrie 2023. Una dintre invitate va fi și Diana Enache care se va afla atunci la prima ei apariție de după naștere, iar celebrul ei tată îi pregătește ceva special, un moment pe care cu siguranță proaspăta mămică nu-l va uita așa de ușor.

Acum are alte emoții, se pregătește de prima apariție pe scenă împreună cu Diana, de după naștere. Toată perioada verii ei au avut contracte împreună. La spectacolul de la Sala Palatului, "Adrian, din inimă, Enache!", pe care eu îl produc și îl facem pentru al doilea an acum, am gândit împreună cu regizorul spectacolului și prietenul nostru, Daniel Iordăchioaie, un moment cu totul special pentru Diana. Nici ea nu știe încă, nu l-a aflat! Felul în care va apărea, și contextul și piesa și muzica, și cum se va desfășura  momentul de pe scenă de la Sala Palatului, pe 14 noiembrie, este o surpriză pentru Diana și sunt convinsă că va fi un moment emoționant!”, ne-a mărturisit Iuliana Marciuc.

David Enache devine major

Pe 2 noiembrie, fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciu, David, va împlini 18 ani așa că va atinge pragul majoratului. Fiul cel mic al lui Enache nu și-a exprimat încă dorința ca părinții lui să îi organizeze vreo petrecere. Face însă școala de șoferi și o să primească prima mașină a mamei lui.

Deocamdată, David Enache și-a văzut doar în poze nepoțica, pe fetița surorii lui mai mari.

„David se pregătește pentru școala de șoferi așa că poate face primul drum cu mașina acasă să o vadă. O să petrecem pentru carnet dar și pentru majoratul lui David. El își dorește o surpriză, nu știm încă, nu ne-a anunțat că vrea o petrecere, important este să fie fericit și să aleagă bine pentru că este un an al alegerilor.  Noi nu suntem adepții unei mașini scumpe și nouă la 18 ani... Va primi prima mea mașină, e adevărat că foarte bine pusă la punct și bine întreținută”, a mărturisit Iuliana Marciuc într-un interviu pentru Exclusiv VIP, emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Fiul lui Adrian Enache este actor în serialul „Groapa”

Nu face muzică precum tatăl său însă este foarte pasionat de actorie. David Enache joacă în serialul „Groapa” care s-a mutat de pe PRO TV, în online, pe VOYO.

"David joacă acum rolul Sasha la 16 ani în serialul "Groapa", care s-a mutat în online. M-am bucurat și m-am emoționat să-l văd, s-a bucurat și el și cred că va mai avea ceva filmări deci va mai apărea în același rol de câteva ori în acel serial. De cântat nu e pasionat. Când era mai mic îmi amintesc că a mers la cursurile profesoarei de canto Cristina Manoliu. Mi-a spus atunci că are ureche, ea era foarte entuziasmată, el nu. Nu a mai dorit să facă decât câteva ore, după aceea a renunțat”, ne-a mai povestit Iuliana Marciuc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net