L-a înșelat sau nu Iuliana Marciuc pe Adrian Enache cu un om de afaceri grec? A recunoscut totul

Ultima actualizare:

Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt parteneri de viață de 26 de ani și au un fiu numit David. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, prezentatoarea TV a dezvăluit informații pentru a contracara diverse zvonuri legate de relația sa cu celebrul artist, inclusiv acela că l-ar fi înșelat cu un om de afaceri grec. 

Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt parteneri de viață de 26 de ani / foto: arhiva
Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt parteneri de viață de 26 de ani / foto: arhiva

Cuplul format din Iuliana Marciuc și Adrian Enache este considerat unul dintre cele mai echilibrate din showbiz-ul autohton.

Timp de un deceniu, artistul și prezentatoarea TV au experimentat o relație interzisă, în condițiile în care amândoi erau căsătoriți cu alte persoane.

Ce spune Iuliana Marciuc despre aventura cu omul de afaceri grec

Au existat speculații că Iuliana Marciuc ar fi avut o legătură de prietenie cu fosta soție a lui Adrian Enache și că ar fi frecventat casa acestora, subiect asupra căruia prezentatoarea TV a revenit recent în emisiunea Denise Rifai. Ea a comentat, de asemenea, zvonurile privind infidelitatea, după ce s-a vehiculat că l-ar fi înșelat pe Adrian Enache cu un om de afaceri grec.

Timp de 10 ani, Iuliana Marciuc a fost căsătorită cu omul de afaceri Remus Posea.

Divorțul lor s-a finalizat în 2002, după ce prezentatoarea TV s-a simțit atrasă de Adrian Enache, care era și el căsătorit în acea perioadă. Au circulat zvonuri că Iuliana Marciuc l-ar fi înșelat pe artist cu un om de afaceri grec, subiect intens mediatizat în presă.

În cadrul interviului acordat Denise Rifai, Iuliana Marciuc a recunoscut că a existat o "poveste" care nu s-a finalizat, subliniind că evenimentele au fost prezentate distorsionat.

„Depinde de interpretarea termenului 'a înșela'. Nu, nu am fost infidelă de mai multe ori, cu siguranță. (...) A existat o poveste cu omul de afaceri grec, dar în niciun caz nu s-a încheiat așa cum a fost relatat în presă”, a adăugat Iuliana Marciuc.

Cum s-au întâlnit Iuliana Marciuc și Adrian Enache

Iuliana Marciuc susține că nu era prietenă cu soția lui Adrian Enache în momentul în care l-a întâlnit pe artist. Prima lor întâlnire a avut loc pe litoralul românesc, iar povestea lor de dragoste s-a dezvoltat ulterior.

„Pentru mine, prietenia are o importanță extrem de mare, având foarte mulți prieteni adevărați, ceea ce mă bucură. Nu o cunoșteam pe soția lui Adrian când l-am întâlnit pe el. Ne-am întâlnit prima oară la mare, nu am vizitat casa lor, nu aveam vreo asociere, așa cum afirmă presa. Lucrurile s-au întâmplat ulterior, este adevărat. Au fost circumstanțe, dar prietenia înseamnă ceva complet diferit.

Deci nu, nu am trădat pe nimeni! Nu-mi amintesc să fi rupt vreo prietenie, dimpotrivă. Am încercat mereu să aplanez conflictele, să comunic, să aflu ce s-a întâmplat. Cred în prietenia dintre femei atunci când este asumată, când nu există frustrări și când ele sunt la fel de frumoase în interior”, a subliniat ea.

Iuliana Marciuc a recunoscut că statutul de amantă i-a adus suferință

„Suferința depinde de poziția în care te afli. Probabil că da, mai ales atunci când provii dintr-o familie în care ai văzut altceva, așa cum s-a întâmplat și în cazul meu. Dar depinde de modul în care ambii parteneri își asumă situația.

Povestea noastră nu este departe de a fi unică; în jurul meu există relații care se consumă într-un cadru restrâns. În cazul nostru, era o relație publică.

Da, exista suferință, dar felul în care fiecare gestiona situația contribuia la diminuarea acestei suferințe. Ceea ce mă durea cel mai tare era că, în timpul sărbătorilor, eram separați...", a mai adăugat prezentatoarea TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net