O nouă tragedie în viața Iulianei Marciuc! A pierdut o ființă dragă: „Tata nu a vrut să fie singur de ziua lui”

Ultima actualizare:

Una dintre cele mai cunoscute și longevive prezentatoare de televiziune din România, Iuliana Marciuc (55 de ani), trece prin momente extrem de grele. În ziua în care își comemorează tatăl, Alecu Marciuc, care ar fi împlinit 82 de ani pe 4 august, jurnalista a anunțat, pe pagina sa personală de Facebook, decesul bunicii sale dragi.

Iuliana Marciuc, în doliu. Bunica jurnalistei s-a stins din viață
Iuliana Marciuc, în doliu. Bunica jurnalistei s-a stins din viață

Vineri, Iuliana Marciuc (55 de ani) a dat o veste tristă. Jurnalista este în doliu. Chiar în ziua în care își comemorează tatăl, bunica ei s-a stins din viață, la vârsta de 95 de ani.

Iuliana Marciuc: „E mai greu să mori decât să trăiești!”

„Maia noastră dragă, bunica mea iubită, a plecat în lumină. A trăit sănătoasă 95 de ani! E mai greu să mori decât să trăiești! Mi-a spus cu câteva zile în urmă… Tata nu a vrut să fie singur de ziua lui, ar fi împlinit azi 82 de ani și am fi sărbătorit, ca de obicei, împreună.

Azi ne adunam iar cu toții, dar spre a-i evoca și cu dorința de a primi de la ei semne din lumea de dincolo de hotar. Alecu și Maia, vă iubim infinit!”, a fost mesajul Iulianei Marciuc, una dintre cele mai cunoscute și longevive prezentatoare de televiziune din țara noastră, pe Facebook.

Iuliana Marciuc își iubea extrem de mult bunica: „Mă impresionează fiecare zi petrecută împreună cu ea, în care îmi dau seama, de fapt, că oricât aș fi eu de optimistă, mai e puțin. Înseamnă copilăria mea, pentru că stăteam cu ea. Apoi, înseamnă și persoana care, alături de mama, m-a ajutat să îl cresc pe David”, a declarat ea în lacrimi, în urmă cu doi ani, la emisiunea lui Teo Trandafir.

Tatăl vedetei a murit în urmă cu un an

Chiar în ziua în care a dat vestea tristă, decesul bunicii sale, jurnalista își comemorează și tatăl, Alecu Marciuc, care s-a stins din viață pe data de 11 martie 2022 și care ar fi împlinit astăzi, 4 august, vârsta de 82 de ani.

Sunt momente extrem de grele pentru prezentatoarea TV și familia acesteia. Cu aproape o lună în urmă, pe 18 iunie, partenerul ei de viață, Adrian Enache, și-a pierdut tatăl, cu doar câteva ore înainte de spectacolul pe care îl avea la Teatrul de Revistă din București. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image
actualitate.net
image
actualitate.net