Marele regret al Catincăi Roman, la 5 luni distanță de când mama sa s-a stins din viață. Ce spune despre relația cu Oana Roman: „Dragoste cu sila nu se poate”

Ultima actualizare:

Catinca Roman a vorbit despre relația sa cu Oana, la cinci luni de la decesul mamei lor, Mioara Roman, dar și despre relația pe care această din urmă a avut cu Petre Roman. 

Catinca și Oana Roman nu au o relație apropiată / foto: arhiva personala
Catinca și Oana Roman nu au o relație apropiată / foto: arhiva personala

Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, la petrecerea Unica din seara zilei de miercuri, 26 iunie 2024, Catinca a discutat despre mama sa, durerea pierderii femeii pe care a iubit-o și admirat-o cel mai mult, precum și despre lecțiile pe care le-a învățat de la ea.

Întrebată dacă a avut vreodată divergențe de opinii cu mama sa, Catinca a spus că, deși Mioara provenea dintr-o generație mai conservatoare și rigidă, a învățat-o să fie tolerantă cu cei din jur.

Avantajul fostei profesoare de limba arabă a fost călătoriile sale în diverse țări, din Europa până în Orientul Mijlociu, care i-au permis să vadă lumea dintr-o perspectivă diferită.

Catinca a învățat de la mama sa ce este toleranța

„În ciuda faptului că mama era destul de tradițională, avea o minte deschisă. Era foarte tolerantă cu toate personalitățile și felurile de a fi, iar de la ea am învățat multe lucruri în acest sens: să nu judec oamenii, să-i accept așa cum sunt, să fiu deschisă către toate tipurile de oameni și personalități.

Ea a ales poate o cale mai conservatoare, însă niciodată nu ne-a împiedicat să fim noi înșine. Un alt lucru pe care ni l-a învățat a fost să cunoaștem mai multe culturi, ceea ce ne oferă o mai mare deschidere”, a declarat Catinca.

Moartea Mioarei Roman nu le-a unit pe  Catinca și Oana. Cum se înțeleg acum cele două surori

Catinca a continuat discutând despre relația pe care o are acum cu sora sa, după ce s-a aflat că s-au împăcat. Dar, se pare că cele două nu au reușit nici acum să devină apropiate. 

Întrebată dacă are o relație ok cu sora ei Oana, Catinca Roman a răspuns categoric: „Nu, din păcate nu! Nu am nicio explicație pentru asta.

Oricum eu iau lucrurile așa cum sunt. E sora mea, țin la ea, o respect, e un om extraordinar, dar acuma știi cum e… Dragoste cu sila nu se poate. Las lucrurile să curgă. Eu sunt sigură că la un moment dat lucrurile vor lua o direcție bună”, a spus Catinca Roman, potrivit aceleași surse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net