Cum se simte Adrian Enache la 58 de ani! Bunicul Rock&Roll, confesiune sinceră: „Este ca un drog pentru mine!"

#Exclusiv Click!

Adrian Enache a împlinit ieri 58 de ani și a sărbătorit așa cum i se cuvine unui megastar, cum îl alintă prietenii,  și unui bunic Rock&Roll, pe scenă!

Adrian Enache a susținut un concert de o oră și jumătate la Sala Dalles, a fost un eveniment mai intim, organizat pentru prieteni și apropiați, chiar de ziua lui. Se pare că acest lucru va deveni o tradiție pentru că așa se gândește să facă Iuliana Marciuc. Fiica lui, Diana Enache, dar și bunul său prieten și coleg, Rareș Varniote, au urcat pe scenă, lângă el și au făcut super show. 

Au cântat atât melodii mai vechi dar și mai noi iar Adrian Enache nu și-a uitat foștii colegi și i-a adus un tribut lui Mihai Constantinescu, cântând piese îndrăgite de-ale regretatului interpret, precum: "Un zâmbet și o floare, o rază de soare", dar și "Sus în deal e o casă", în maniera lui proprie, ridicând sala în picioare. Invitații i-au cântat "La mulți ani" și s-au emoționat și atunci când Adrian Enache a povestit că se simte vegheat de îngeri: "Mă gândesc la Stela Popescu, doamna Cristina Stamate, Nae Lăzărescu", colegi de breaslă pe care nu i-a uitat și care sunt încă în sufletul său.

Adrian Enache a avut toată familia alături

Adrian Enache a avut alături aseară, la Sala Dalles, toată familia. Iuliana Marciuc s-a ocupat de organizare și a avut grijă ca tot evenimentul să iasă perfect, Diana Enache a cântat alături de tatăl său, iar fiul artistului, David, a venit să își felicite tatăl, la brațul iubitei sale. Iuliana Marciuc radia de fericire și a fost și ea la înălțime îmbrăcând două ținute colorate, o rochie de culoare roz închis, schimbându-se mai apoi, la petrecerea organizată după concret, într-o superbă rochie albastră.

La 58 de ani mă simt că la 38! Așa mi-a zis,  că am făcut o analiză de-aia biologică, să nu țin cont de vârstă! Am demonstrat că sunt bunicuțul Rock&Roll, sunt fericit! Micuța Maria, nepoțica mea,  este ca un drog pentru mine! Am primit multe cadouri, foarte multe, din partea tuturor, dar nu am apucat să mă uit la toate, când ajung acasă, o să le iau la rând. Ce urmează de acum încolo? Succes, carieră, sănătate, dragoste și emisiuni top și tot ce trebuie! Vara asta suntem pe litoral și apoi  plecăm, din toamnă, în America. Să vedem dacă și cu Diana, dacă o lasă aia mică. Vreau să îl iau și pe Rareș Varniote!", ne-a mărturisit pentru Click! Adrian Enache.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
george michael profimedia jpg
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
Banner Vlad Miriță
Banner Reghecampf Roland Gavrilă
Banner Ela Crăciun
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la America Express  Foto Antena 1
banner Carmen Grebenisan png
banner reghecampf prodan skyjet png
image
actualitate.net
image
actualitate.net