De ce a ținut Iuliana Marciuc secretă moartea fostului soț. N-a spus nimic timp de 2 ani

Iuliana Marciuc a trăit o intensă poveste de dragoste cu Remus Posea, bărbatul pe care l-a iubit înainte de Adrian Enache. Prezentă în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Iuliana Marciuc a dezvăluit în exclusivitate moartea fostului soț. 

image

Vedeta de televiziune s-a căsătorit cu Remus Posea în anul 1992, și au avut o căsnicie care a durat 10 ani. Au divorțat în anul 2002, când Iuliana Marciuc începuse să se simtă atrasă de actualul partener. După divorț, Iuliana Marciuc și fostul soț au reluat legătura după ani buni, vedeta fiind prezentă și la înmormântarea lui. 

A murit fostul soț al Iulianei Marciuc 

Vedeta a deschis cutia Pandorei în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Iuliana Marciuc a dat vestea morții fostului soț și a vorbit despre relația lor din ultimii ani. Prezentatoarea de televiziune a mărturisit că a putut relua legătura cu fostul soț abia atunci când ambii și-au vindecat rănile de după despărțire.

Actuala parteneră de viață a lui Adrian Enache a precizat un aspect destul de important: faptul că nu s-a putut vorbi despre o prietenie între ea și fostul soț la scurt timp după divorț.

A amintit, de asemenea, că Remus Posea a murit în urmă cu doi ani, și ea a mers să-i ducă un ultim omagiu. 

„În cazul nostru, nu a existat de la început o prietenie, dar pe măsură ce rana fiecăruia dintre noi s-a mai estompat, am început să putem vorbi, să ne putem ura de sărbători toate cele bune, să ținem o relație, dar care nu cred că înseamnă neapărat prietenie.

Înseamnă o afecțiune, nu are cum să nu rămână o afecțiune după ce ai trăit atâția ani cu un om în casă, înseamnă respect și toate aceste lucruri m-au determinat pe mine să particip la înmormântarea lui. Fostul meu soț a decedat în urmă cu doi ani', a dezvăluit Iuliana Marciuc, în exclusivitate, în cadrul emisiunii '40 de întrebări' cu Denise Rifai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net