Vedeta de la Pro TV care și-a pierdut ambii părinți. A vorbit deschis despre drama vieții sale

Amalia Enache a primit lovituri grele de la viață, una după alta. Și-a pierdut ambii părinți și procesul de vindecare a fost extrem de greu. Atunci când i-a murit mama, Amalia povestește că nu era deloc pregătită. Aceasta s-a îmbolnăvit de cancer și, în doar trei luni, a pierdut lupta cu boala. Vedeta Pro TV a recurs la terapie timp de doi ani de zile. 

Amalia Enache a făcut declarații despre viața sa Foto: Facebook
Amalia Enache a făcut declarații despre viața sa Foto: Facebook

Cum a murit mama Amaliei Enache 

În urmă cu 15 ani, prezentatoarea de știri Amalia Enache și-a pierdut mama, care a fost depistată cu cancer ovarian în stadiul 4. Momentul devastator a intervenit atunci când mama sa s-a îmbolnăvit și, în doar trei luni, a pierdut lupta cu boala. Amalia, nefiind pregătită pentru această tragedie, a trecut printr-un proces complicat de adaptare și de regăsire a echilibrului în viața sa. A evitat inițial confruntarea cu durerea, încercând să fugă de toate sentimentele, dar a realizat că aceasta nu este o soluție eficientă.

Din păcate, pe mama mea am pierdut-o chiar într-o lună de martie, la puține zile după 8 martie. Chiar în acel an, de 8 martie, i-am mai făcut un ultim cadou. A fost un trifoi de aur – o broșă. Cumva e o dată sensibilă, dar în fiecare an de 8 Martie chiar mă gândesc enorm la ea și la tot ce mi-a dat”, a declarat Amalia Enache.

Vdeta a decis să meargă la terapie, un proces care a durat doi ani și în care lacrimile au fost un element esențial pentru eliberarea durerii pe care o purta în sufletul ei.

Ce relație a avut Amalia Enache cu mama ei 

Amalia Enache și-a adorat mama, care era în stare să renunțe la orice pentru ca ei să nu îi lipsească nimic. Au avut o legătură specială și ulterior, când a devenit independentă financiar, obișnuia să își răsfețe mama. Pe lângă dragostea cu care a înconjurat-o, vedeta îi cumpăra mamei sale lucruri care îi plăceau și pe care aceasta nu le-a avut în tinerețe.

„Mama mea, când eram mici, pentru că nu eram niște oameni foarte bogați, nu a purtat nicio bijuterie, în afară de verighetă. Și atunci când eu am avut un salariu, bucuria mea mare a fost să îi iau tot ce nu a avut când eram noi mici, pentru că întotdeauna prefera să ne ia nouă ceva. Și atunci i-am dăruit atât timp cât am avut-o multe bijuterii", declara Amalia Enache. 

Amalia Enache și-a pierdut și tatăl 

După 13 ani după ce și-a pierdut mama, vedeta Pro tv a trecut printr-un alt moment extrem de dificil, atunci când i-a murit și tatăl. La 13 ani de la pierderea mamei, s-a stins și tatăl meu. E un moment extraordinar de greu în viața mea, nu știu dacă am reușit să îl depășesc, dar cu siguranță diferit față de acum 10 ani este că o am pe Alma. Și un copil la vârsta asta, atât de mic, te ține foarte mult conectat la bucuriile lui și atunci, deși noi spunem că avem grijă de copiii noștri, uneori prin simpla lor existență copiii au grijă de noi să ne dea sens și putere, indiferent cât de greu ne-ar fi să mergem în continuare ca să putem să avem grijă de ei, pentru că așa e mersul lucrurilor”, a declarat, pentru Libertatea, Amalia Enache.

Vedeta Pro TV era pe atunci împăcată cu faptul că tatăl ei și-a cunoscut nepoata și că au petrecut multe momente frumoase împreună. Îi păstrează vie memoria și își alină dorul de el depănând amintiri și privind momentele de bucurie surprinse fie în fotografii, fie în imagini video.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net