Răsfăț total pentru Amalia Enache! S-a afișat fără machiaj la piscină, în Bulgaria

Amalia Enache (45 de ani) a mai bifat încă o vacanță spre sfârșit de august. 

Prezentatoarea Știrilor ProTV s-a declarat încântată de serviciile și experiența pe care a avut-o la ultra all inclusive, în Bulgaria. Iar fiica ei de 7 ani, Alma, a fost și ea mai mult decât fericită pentru că s-a distrat mai toată ziua la piscină alături de câțiva prieteni de-ai săi. Nu e pentru prima oară când răsfățul a fost deplin în Bulgaria însă pentru că a fost fascinată de această experiență și anul trecut, vedeta s-a decis să revină, mai ales că adoră cazarea de acolo și visează să aibă și ea, la un moment dat, o casă de vacanță la mare. 

Ultima săptămână din această vară, fără pic de machiaj pe față. Cu haine lejere și desperecheate, ba chiar șifonate de prin bagaje. Cu soare, apă și cu trântit direct pe nisip, cu somn bun, cu zile lungi, cum e când nu te grăbești niciunde, când nu intri în niciun trafic, când doar simți fiecare clipă cu ai tăi.

Am vrut să aibă și Alma o primă vacanță mare exact cum aveam și eu când eram mică: să mergem cât de mult putem la mare, la munte, să călătorim, să fie cu părinții, să meargă în tabără, să simtă libertatea deplină a verii. Și pe când oftăm deja că se încheie, cu paranteza aceasta din viață obișnuită, am văzut oferte bune de sfârșit de sezon în Bulgaria. Eu n-am rezistat să ajung în resortul în care am fost și anul trecut, pentru că mie mi-ar plăcea să am o căsuță de vacanță la mare exact cum e cea de aici, cu arhitectură modernă și fix cu câțiva pereți la interior în acel albastru cum vedeți în prima poză. Casa din care prin terasă să ieși direct în apă. Și de la care să faci doar câțiva pași până la plajă, nisip, mare. Mai am câteva zile de visat că așa ceva e posibil la un moment dat”, a povestit Amalia Enache, fascinată de liniștea și relaxarea din vacanță.

Și-a recăpătat tonusul după operația din februarie

După operația de colecistectomie pe care a făcut-o anul acesta în luna februarie, Amalia Enache arată mai bine ca oricând și și-a recăpătat energia și vitalitatea pe care le pierduse înainte pentru că nu se simțea tocmai în formă. Vedeta ProTV a purtat în vacanță un costum de baie roșu ca focul și a profitat din plin de timpul petrecut alături de familie și fiica ei, Alma.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net