Amalia Enache, dezvăluire inedită! Ce propunere a primit în urmă cu 15 ani

Fermecătoarea prezentatoare a știrilor Pro TV tocmai s-a întors cu fiica ei dintr-o vacanță și ne-am propus să vorbim despre aceasta. Amalia Enache (45 de ani) ne-a povestit cum au ajuns la Disneyland și cum acum ceva vreme a primit o oferta de a deveni chiar o prințesă de poveste.

Click: Tu și fiica ta tocmai v-ați întors din vacanță. Pe unde ați fost?

Amalia Enache: Am fost într-o vacanță în Paris și Normandia și doar o zi am stat în Disneyland, am considerat că este suficient de diminata pînă seară la 00.00.

Pentru ține a fost prima oară la Disneyland?

Pentru mine nu, eu am mai fost, dar la fel de frumos a fost și pentru mine. Pentru că eu am mai fost, am filmat pentru reportajele de I decembrie, pe vremea când Vasili Șirli era director muzical, dar nu fusesem niciodată că turistă și aveam așa tot felul de nostalfii.

Pentru că a fost unul dintre reportajele reușite de I decembrie, știu toate culisele Disneyland pentru că în spate este un alt oraș pentru toți angajații Disney, știam cumva foarte bine traseul și mi-am dorit foarte mult să fie vârstă potrivită iar acum din perspectiva de turist a fost senzațional, mai ales că de când am filmat eu s-au schimbat foarte mult în ceea ce privește tehnică, adică sho ul final de iluminat castelul și artfificii a fost peste așteptări.

Dar pentru Alma?

O super experiență, nu a mai fost, am așteptat vârstă potrivită la care să aibă răbdare, pentru că Disneyland nu e doar al nostru, e al tuturor piticilor, și mai sunt și niște cozi.... mi se părea că la 6 ani e prea mică că să se bucure și să aibe răbdare dar n-am vrut să devină prea mare și să nu se mai bucure apoi prea mult de lumea asta, de fantezie și zane.

Ce v-a plăcut să vizitați?

Am făcut tot ce ne-am dorit, am mers la Pirații din Caraibe", lumea de basm, prințesele... Nu am stat la multe cozi pentru că ți-am zis, știam niște secrete. Nu știu dacă știi dar atunci când am fost eu că reporter am primit o oferta de job.

Ce anume?

În urmă cu I5 ani, directorul de creație mi-a propus să fiu una din prințese. Nu știam exact, pentru că eu eram reporter Pro TV și am refuzat din start o astfel de propunere. Probabil i s-a părut că m-aș potrivi.

Veți mai avea și alte vacanțe?

Noi am mai fost într-o vacanță la mare în Bulgaria, pe la toate festivalurile, la Tiff, la Cluj, dar vara e gata și începe școală, trecem clasa 0.

Sunt gata pregătirile?

Nu prea. Va avea uniformă comandată.

Poți să ne spui dacă e încântată?

Da, însă ea nu știe ce o așteaptă, e în față necunoscutului și ce e acela.

Știe ce își dorește să devină când va fi mare?

Vrea să devină orice. Nu este decisă, are mai multe opțiuni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net