Catinca Roman, fotografie rară cu tatăl fiicei sale, Calina. Cum arată în prezent Petre Dumitrescu

Catinca Roman și-a luat prin surprindere fanii din social media în urma publicării unei imagini cu fiica sa, Calina, și tatăl acestuia, Petre Dumitrescu. Cum arată în prezent fostul partener de viață al vedetei. 

Catinca Roman / foto: Social media
Catinca Roman / foto: Social media

Sora Oanei Roman și Petre Dumitrescu au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu mai bine de 20 de ani. După separare, rare au fost ocaziile în care s-au mai revăzut. 

Fotografia cu care Catinca i-a încântat pe fani 

Pe contul personal de Instagram, vedeta a postat o fotografie în care apare fiica sa alături de tatăl ei, în dreptul acesteia scriind „Reuniune”. Cu toate că nu mai are o relație apropiată cu fostul partener, pare-se că Petre Dumitrescu are o legătură apropiată cu fiica sa, Calina. 

Fotografia postată de vedetă / foto: Instagram
Fotografia postată de vedetă / foto: Instagram

Ce relație a existat între Catinca și Petre după despărțire 

După ce s-au despărțit, Catinca și Petre nu au avut o relație apropiată. Cei doi foști iubiți nu au păstrat o legătură strânsă. Cu toate acestea, Calina încearcă să aibă o relație apropiată cu ambii părinți. 

„Din păcate, n-a prea existat. Nu pot să spun că suntem certați sau ceva de genul, dar, pur și simplu, nu s-a legat niciun fel de prietenie, niciun fel de conexiune”, a explicat Catinca Roman, conform wowbiz.ro.

Ce relație are Catinca Roman cu Calina

Într-un interviu mai vechi, Catinca vorbea despre relația pe care o are cu fiica sa, Calina. Conform celor spuse de sora Oanei Roman, aflăm că de la Calina a învățat foarte multe lucruri noi și valoroase, fiind totodată mândră de inteligența de care dă dovadă aceasta. 

„Mă învață în fiecare zi lucruri noi. De toate. De la modă și muzică, la o nouă perspectivă asupra vieții, o grămadă de lucruri. Cred că cea mai mare provocare este să păstrezi conexiunea care există, dar, în același timp, să poți să-i dai libertatea de a-și trăi propria viață. Cred că asta mi se pare cel mai greu”, a dezvăluit sora Oanei Roman, conform unica.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Gigel Frone
question 2736480 1280 jpg
Dan Capatos și sotia sa,Monica Sursa Instagram
Banner Ana Socaciu
Banner Cezar Ouatu
bruce willis masina profimedia jpg
demi moore fara riduri profimedia jpg
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net