Catinca Roman, disperată! Fiica ei, Calina, se confruntă cu atacuri de panică severe! Cât de mult a afectat-o moartea bunicii Mioara?! „A vrut s-o vadă pe mama în sicriu”

#Exclusiv Click!

Au trecut trei luni de la moartea Mioarei Roman, iar cele două fiice ale ei, Oana și Catinca, resimt acut lipsa mamei lor. Nici nepoata ei, Calina, nu se simte deloc bine. Tânara a început să se confrunte cu atacuri severe de panică, după ce și-a pierdut bunica. 

Mioara Roman s-a stins din viață în urmă cu trei luni, în somn, dar fiicele ei, Oana și Catinca, încă plâng și acum după mama lor. 

Cea mai afectată în urma dispariției Mioarei pare a fi însă nepoata ei, Calina Dumitrescu, fiica Catincăi. Aceasta se confruntă în prezent cu atacuri severe de panică și va trebui să meargă la un tarapeut pentru a-și îmbunătăți starea psihică. 

„Calina face atacuri de panică severe în ultima vreme. Ea ia un tratament ușor, lejer, dar trebuie să meargă neapărat la terapie!”, ne-a declarat Catinca Roman, îngrijorată pentru fiica ei, zilele trecute.,

„Pentru Calina, moartea Mioarei a fost o lovitură”

Calina a fost foarte atașată de bunica ei, Mioara, chiar dacă cele două nu au locuit în aceeași casă. Tânăra a fost pusă la colț pentru că nu s-a simțit în stare să-și facă apariția la înmormântarea bunicii, însă mama ei, Catinca, a explicat ce s-a întâmplat cu fiica ei în acele momente dramatice. 

„Calina seamănă cu tatăl ei și se lovește de discriminare pe invers, i se spune că e mult prea slabă. E binișor, nu a avut o perioadă bună, s-a confruntat cu atacuri de panică. 

Nu a venit la înmormântare, dar fiecare jelește cum poate mai bine. A fost la priveghi, și-a dorit s-o vadă pe mama în sicriu, ceea ce m-a surprins. 

Pentru ea a fost o lovitură mare. Ele au avut o relație strânsă: se certau, se împăcau”, a mai spus Catinca Roman, în podcastul Cristinei Șișcanu.

Și Catinca a intrat în depresie după ce și-a pierdut tatăl: „Aveam anxietate puternică”

Și Catinca Roman (59 de ani) s-a confruntat cu o depresie severă după moartea tatălui ei, regretatul Iosif Zilahy, în toamna lui 2022.

„După tata și eu am avut depresie, a fost îngrozitor. Eu oricum am un fond genetic depresiv, melancolic. Am făcut și terapie. Căderea a fost dramatică. 

Am ajuns la medicație pe care o iau în continuare, mai scăzută acum. Aveam anxietate puternică și burnout. Eram pe mod supraviețuire. Vreo 4-5 luni așa a durat. Și mama și tata au avut depresie. 

În continuare la noi, a avea depresie e o stigmă. Lumea trebuie să înțeleagă că este un dezechilibru chimic la nivelul creierului, nu poți să te ridici singur, astea sunt baliverne”, a mai dezvăluit Catinca. 

Cum a afectat-o pe Catinca moartea mamei sale, Mioara? „Încă nu-mi vine să cred”

Catinca Roman suferă și ea în tăcere după mama ei, pe care a pierdut-o în urmă cu trei luni. 

„Sunt un pic confuză, încă nu-mi vine să cred. O să urmeze toate etapele de negare, furie, acceptare, o să mă echilibrez la un moment dat

Nu știu dacă cred în viața de după moarte. Nu sunt o persoană credincioasă, bisericoasă. Nu cred în biserică, în ce a devenit ea. Nu mi-e frică de moarte, așa am fost mereu mai fatalistă. 

Mi-e teamă de boală, de suferință, de pierderea celor apropiați. Ăsta cred că e cel mai groaznic lucru”, a mai precizat fiica Mioarei Roman.

De ce boală genetică suferă Catinca? „Doctorul mi-a spus că am ficatul unui alcoolic!”

Catinca s-a confruntat și ea în ultima perioadă cu o serie de probleme mari de sănătate. A reușit, însă, să slăbească  spectaculos făcând fasting. 

„Țin intermitent fasting. Eu am colesterolul și trigliceridele mari genetic, când mi-am făcut ecografie ultima dată de ficat doctorul m-a întrebat dacă beau pentru că aveam ficatul unui alcoolic. M-a șocat! 

Mai mult de 12-14 ore nu am făcut fasting. În restul orelor mănânc relativ normal, dar sunt atentă la combinații și la cantitate. Eu mă culc foarte târziu, pe la 2-3 noaptea, am o problemă cu somnul”. 

„Aveam o dependență față de dulciuri”

„Ideea e să nu mănânci cu câteva ore înainte te pui în pat. Aveam o dependență față de dulciuri. Majoritatea problemelor de alimentație sunt legate de problemele de sănătate mentală, nu de tulburările de metabolism. Eu gătesc bine, dar mai și comand mâncare, neprocesată. 

Eu am luat și de la mama, și de la tata. Eu am semănat cu mama, care a avut probleme de greutate tot timpul. Tata, când s-a prăpădit, avea cu 3 kilograme mai mult ca la 19 ani”, a adăugat vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
delia colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net