Cătălin Botezatu a rivalizat în frumusețe cu Petre Roman: „L-am admirat ca bărbat, ca stil vestimentar”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu a dorit să îi întoarcă toate complimentele copleșitoare, făcute public de Oana Roman, buna lui prietenă. Ea l-a numit „un bărbat  frumos ca tata”. Vestitul designer, fost manechin, ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre Oana, despre regretata ei mamă, Mioara Roman, dar și despre Petre Roman, adorat, în anii 90, de angajatele de la APACA, vestita fabrică de confecții din București. 

Oana Roman îl laudă pe Cătălin Botezatu: „Un bărbat la fel de frumos ca tata”

Oana Roman  (48 de ani) a povestit recent despre Cătălin Botezatu (57 de ani), despre prima lor întâlnire, la un eveniment important, despre relația lor de suflet, care a trecut proba timpului:

„Ne-am cunoscut imediat după Revoluție, în vara anului 1990. M-am dus cu Loredana și cu Țeavă la Festivalul de la Mamaia și în deschiderea evenimentului era o prezentare a Zinei Dumitrescu. Și eu eram cu Loredana în sală la repetiții.

Acolo se repeta pentru această prezentare. Pe scări era Cătălin, eu mă uit la Loredana, și îi spun: „Cine e băiatul ăsta?”. Zice că e un manechin. Toată viața am crescut cu ideea faptului că cel mai frumos bărbat din lume e tata care și e, de altfel, foarte frumos.

Și acela a fost primul moment în care am văzut un bărbat la fel de frumos ca tata și la care m-am uitat și am zis: „Uau!”. Acela a fost primul meu impact cu Cătălin, care era pe scenă. După aceea, evident, că ne-am cunoscut și ne-am împrietenit și de atunci am rămas prieteni. Se fac 34 de ani”, a declarat fiica lui Petre Roman, conform ciao.ro.

Cătălin Botezatu, despre Petre Roman: „Atitudinea contează!”

Copleșit de toate aceste complimente, Cătălin Botezatu ne-a povestit și el, la rându-i, despre legătura de suflet cu celebra familie a politicianului Petre Roman (79 de ani), fostul prim-ministru al României:

„Pentru mine, familia Roman a însemnat o familie de calitate, niște oameni cu sânge albastru, oameni de cultură, cu care puteai vorbi orice, și când spun asta mă refer la Mioara Roman, care, din punctul meu de vedere, a fost una dintre cele mai senzaționale femei pe care România le-a avut, o prezență extraordinară, din punct de vedere al doamnei din ea și al nivelului de cultură, extrem de ridicat.

Mioara Roman a fost singura persoană care a putut să stea de vorbă, lejer, sub formă de interviu, cu somitățile momentului, atât în comunism, cât și după Revoluție. A fost, dar din păcate vorbim la trecut, o personalitate marcantă a acelor vremuri, lăsând la o parte faptul că a fost soția domnului Petre Roman. S-au completat unul pe celălalt, mi-a plăcut de ei, ca soț și soție. Pe Petre Roman l-am admirat ca bărbat, ca stil vestimentar, atitudinea contează, îl respect”, spune Cătălin Botezatu, exclusiv pentru Click!

Petre Roman: „E onorant pentru mine!”

De altfel, nu mai e un secret că politicianul Petre Roman a fost idolul româncelor, la începutul anilor 90,  cucerindu-le cu zâmbetul său larg, dar și cu ținutele extrem de elegante. Acesta a recunoscut, într-un interviu tv, că a fost primit cu aplauze și cu entuziasm de zecile de angajate, în vizita lui la APACA: 

„E onorant, pentru că demonstrează un anumit entuziasm al oamenilor faţă de politicieni”.

Bote o admiră pe Oana Roman: „Am plâns unul pe umărul celuilalt!”

Cătălin Botezatu ne-a făcut însă dezvăluiri și despre prietenia strânsă care îl leagă de Oana Roman, mai ales că ea i-a fost alături, și la bine, dar și la greu:

”În ceea ce o privește pe Oana Roman, de ea mă leagă o prietenie extrem de lungă, am și plâns unul pe umărul celuilalt, ne-am distrat, am cutreierat lumea, facem parte din același anturaj, îmi place să o văd bine, fericită. Este o ființă bună, cu un caracter fain, săritoare, care a muncit foarte mult, pe rupte.

A demonstrat că poate să facă orice, are studii, a continuat să se autodepășească, să deschidă noi căi în afaceri. A rămas singură, dar este o luptătoare, o admir că își crește singură copilul și că a avut grijă de Mioara, mama ei, până în ultima secundă a vieții, ceea ce e mare lucru. Oana a fost și va rămâne buna mea prietenă. O iubesc și știe că, oricând, dacă pot să o ajut cu ceva, voi fi lângă ea!”, ni s-a mai confesat Cătălin Botezatu, exclusiv pentru Click!

Cătălin Botezatu susține că nu are operații estetice

Într-un recent interviu exclusiv pentru Click!, designerul Cătălin Botezatu a negat faptul că ar fi apelat la intervenții estetice, pentru a ține timpul în loc, așa cum a fost acuzat de internauți:

„Ați înnebunit cu intervențiile estetice? Cum să fac așa ceva? Niciuna nu am făcut, deocamdată! Nici măcar dinții din gură, și ăia sunt ai mei! Dacă la 60 de ani e nevoie de ceva, de ce nu?! Dar, deocamdată, eu zic că nu-i nevoie de nimic.

Eu nu port ochelari ca să-mi ascund ridurile, ci pentru că sunt brand ambasador al acestor ochelari și îmi stau și bine, degeaba comentează lumea! Am câteva riduri pe ici, pe colo, dar sunt fine!”.

„În cinci minute am fost gata!”

El a mai subliniat și faptul că nu are mult timp la dispoziție ca să se aranjeze, înainte să iasă din casă:

„Câte ore stau în fața oglinzii? Păi, după ce-mi fac dușul, în maximum 5 minute, m-am îmbrăcat și am plecat. Acum la fel, am venit de la aeroport, mi-am făcut dușul și am zis negru dress code, un touch de ceva auriu, dar era prea țigănie, așa că am pus argintiu în picioare, am zis merge și am plecat! Deci, în cinci minute am fost gata, atât a durat!”, a mai menționat Cătălin Botezatu, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net