Oana Roman, imagini copleșitoare din tinerețea mamei sale. Cum arăta Mioara Roman. „Era mereu impecabilă, aranjată și elegantă!” FOTO

Oana Roman (48 de ani) încearcă să păstreze vie amintirea mamei ei. Vineri, pe 23 august, s-au împlinit 6 luni de când Mioara Roman a decedat, iar cu această ocazie, vedeta a publicat mai multe fotografii din tinerețea celei care i-a dat viață. 

Oana Roman alături de mama ei, Mioara Roman
Oana Roman alături de mama ei, Mioara Roman

Oana Roman nu își găsește liniștea de când mama ei a părăsit-o. Vedeta se simte copleșită de dorul celei care i-a fost mereu apropiată și cu care a avut o relație specială. Ieri, fosta parteneră a lui Marius Elisei a găsit o cutie cu poze în care apare Mioara Roman. Le-a publicat pe rețelele de socializare, iar la fiecare a scris câte ceva special.

În mai multe imagini, Mioara Roman este surprinsă în vacanțe, atât pe litoralul românesc, cât și de peste hotare. Oana și-a amintit, de asemenea, faptul mama ei a fost mereu o femeie cochetă, aranjată, iar atunci când mergea la plajă, avea grijă să aibă mereu pălărie sau turban.

„Am găsit o cutie cu poze de-ale mamei...Cea mai minunată femeie. Cât de multe am învățat de la ea. Era mereu impecabilă, aranjată și elegant, dar naturală și firească”, a scris Oana Roman la una dintre fotografii, pe rețelele de socializare.

Mioara Roman a botezat zeci de copii. A lucrat la radio timp de 20 de ani

De asemenea, Oana a publicat și câteva imagini mai recente, de la botezul unuia dintre copiii pe care mama e i-a botezat. Vedeta a povestit că Mioara Roman a fost nașa a zeci de copii, unii chiar orfani. Pe de altă parte, o altă fotografie pe care fiica lui Petre Roman le-a arătat-o fanilor, este de pe vremea când mama ei era jurnalistă. A lucrat 2 decenii la radio, iar mai apoi a activat la secția de limbi străine de la Universitatea București, până la 79 de ani, când s-a retras definitiv din carieră.

„Mama a lucrat timp de 20 de ani la radio, după care a lucrat 20 de ani la secția de limbi străine de la Universitatea București, apoi a lucrat până când s-a retras definitiv din activitate. A lucrat până la vârsta de 79 de ani”, a mai spus Oana Roman, în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net